• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağ elimi kullanamıyorum !

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
3-4 yaşlarındaymışım annem yemekten sonra ellerimi yıkamak amaçlı kollarımı sıvıyormuş bileğime çok asılmış sanırım baya ağlamışım sonra susunca annemler çıkık olsa duramaz kafasıyla hastaneye götürmemişler yaşımdan da ötürü korkarım diye neyse o gün bu gündür ne zaman ağır birşey kaldırsam bileğim ağrımaya başlar ama son iki yıldır çok sinirimi bozmaya başladı takılı kalıyor sanki kıtlatıp duruyorum bende, sağ bileğim üstelik nerdeyse sol elimi kullanır ordum her durumda krem merhem bandaj denemediğim şey kalmadı tabi ağrısını aldı almasınada sanki kendi elim değilde sonradan eklenmiş gibi, biraz zorlasam kırılıvericekmiş hissi veriyor bir tedavisi var mı acaba varsa hangi bölüme gitmeliyim ?

hımm gecmıs olsun canım ama annenlere de kızma
onlarda boyle olacagını bılseler emınım götürürlerdı doktora
şimdi agrıyor dedıgıne gore sinirlerde bır sorun olabılır
ama sen kemık dıyorsun hıc fılmını fln cekmedıler mı

Doktora gittin mi hic?
Ortopedi servisine gitmen gerek.

Geçmiş olsun.
Geç de olsa siz kendiniz gitseniz doktora.En azından kafanızda soru işareti kalmaz

Doktora görünmeniz lazım elbet.Ortopedi doktoruna.Benim de ortaokulda sağ kolum çatlamış ve sağ omzum da çıkmıştı.Allah2ım ne ağrı ve acı :(( 16 yıl geçti aradan ne zaman üşütsem,azcık zorlasam ya da üstüne yatsam kötü ağrılar çekiyorum,yer etmiş.Arada bir çatırdıyor da :)

Back