Sağ elimi kullanamıyorum !

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
3-4 yaşlarındaymışım annem yemekten sonra ellerimi yıkamak amaçlı kollarımı sıvıyormuş bileğime çok asılmış sanırım baya ağlamışım sonra susunca annemler çıkık olsa duramaz kafasıyla hastaneye götürmemişler yaşımdan da ötürü korkarım diye neyse o gün bu gündür ne zaman ağır birşey kaldırsam bileğim ağrımaya başlar ama son iki yıldır çok sinirimi bozmaya başladı takılı kalıyor sanki kıtlatıp duruyorum bende, sağ bileğim üstelik nerdeyse sol elimi kullanır ordum her durumda krem merhem bandaj denemediğim şey kalmadı tabi ağrısını aldı almasınada sanki kendi elim değilde sonradan eklenmiş gibi, biraz zorlasam kırılıvericekmiş hissi veriyor bir tedavisi var mı acaba varsa hangi bölüme gitmeliyim ?

Ankara İbni Sinadan El Ortopedisti Prof. Dr. Mehmet Demirtaş.. Muayenehanesi de var.. Öneririm, yapılacak ne varsa yapar.. Bol şanslar ..

hala 3-4 yaşında olmadığınıza göre doktora gidip bir film çektirebilirsiniz !

sevgiler..

Kardesimde kirik parmak yuzunden cok cekti doktor hatasiyla ugrasiyor.Yeniden ameliyat olacak bazi doktorlar ol bazilari bekle diyor.Ne yapacagimizi sasirdik.Ankarada boyle bisi basindan gecmis olan var mi?

Mehmet Demirtasa ameliyat mi oldunuz sevgili hapi?
Mehmet Demirtaşa ameliyat olmadım ama üstüne el ortopedisti tanımam.. Tüm doktor arkadaşlarımın referansı da o.. Gereksiz olduğunu düşünürse zaten elini sürmez ve ihtiyaç çerçevesinde yönlendirme yapar.. Gidin ve görüşün derim.. Sonrası tabii ki, seçiminiz.. Sevgiler ve tekrar bol şans..

Tesekkurler sevgili happ

Tesekkurler sevgili hapi m.demirtaşla g.leblebicioğlu arasinda kaldik.ikinci
ameliyat oldugu icin korkuyoruz.

Tesekkurler sevgili hapi m.demirtaşla g.leblebicioğlu arasinda kaldik.ikinci
ameliyat oldugu icin korkuyoruz.
Gürsel Leblebicioğlu'nu da, Mehmet Demirtaş'ı da şahsen tanırım.. Konu el ise, Mehmet Demirtaş derim.. Tercih sizin.. Sevgiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…