sağ böbreğimde büyüme varmış ????

prenses89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
59
2
31 haftamdayım doktor sağ böbreğinde büyüme var sağ tarafına yatma dedi ve tahlil verdi neden olur böle bişey aynı sorunu yaşayan var mı ?

Seninmi böbreğinde canım büyüme
Nasıl anladı ki
Ultrasonlamı baktı?
Geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir

ultrasonda bebeği inceledi bebek gayet iyi dedi sonra da böbreğime baktı aynı aletle böbreğimi ölçtü falan bişeyler yaptı büyüme var dedi günde 10 bardak su iç dedi ve sağ tarafına yatma kanama yapar dedi anlam veremedim dün kan tahlili yaptırdım bakalım ne olacak sonucları daha çıkmadı

detaylı ultrason çektirdiğimde banada sağ böbreğimde büyüme olduğunu söylediler ama önemsiz bişeymiş gibi söyledi.raporu kendi doktoruma götürdüğümde bu konuyla ilgili hiç bişey demedi.o zamanlar eskişehirdeydim ve oradaki hsatanede her ay kan tahlili yapılıyodu zaten ve herhangi bişey çıkmadı.ama böbrek için ayrıca test falan yapılmadı tabi.sadece banada sağıma yatmamam söylendi o kadar.ağırlık o tarafa fazla olduğundan olurmuş.geçmiş olsun...

ahhhh ahh o böbrek büyümesinden neler çekdim ben 25.haftamda başlamışdı benimde önce sıvı alımımı azaltmışdım işe yaramadı o da yetmezmiş gibi bide idrar yollarım enfeksiyon oldu hamileliğimin kısa bi dönemi hastanede yatmakla geçdi umarım ciddi bi sorun olmaz benimki biraz ilerlemiş durumdaydı yanma ve agrılıydı yani

ne gibi belirtisi oluyo peki ? bel ağrısı falan yapıyo mu şu ara çokk ağrım var belimden kalçama kadar vuruyo

ben 1aydır cekiyorum nerdeyse.sağ tarafımda ağrılar vardı hafif önemsemedim.şiddetlenince artık yerimde duramaz yatamaz oldum.ve 2gün daha geciksem böbreklerimdeki iltihap kana karışacakmış.hastaneye yatırcaktı.böbreğimde büyüme var ama aynı zamanda ileri derecede iltihaplanmış.20tane iğne yedim halen banamısın demiyor.halen yatamıyorum sağ tarafıma.kontrol ettirmekte fayda var.idrar yolları enfeksiyonunun habercisi.kültür yaptır derim.sürekli kontrol ettiriyorum.ama hamilelik boyunca çekiceksin bukadarına şükredelim diyor doktorum.sanrım bebeğin büyüyüp baskı yapmasıyla ilgili bir durum.geçmiş olsun.ama ihmale gelmiyor.

tahlil sonuclarını aldık idrar yollarımda enfeksiyon çıktı offff yaaaaaa monurol saşe die bi ilaç verdi bu ilacı kullanan var mı? ilaç kullanmak istemiyorum bebeğime zarar vericek die

idrar yollarından ben de çok çekiyorum cnm hamileliğimin başından beri...34.haftamızdayız,,1 ay önce şiddetli ağrıyla gittim doktoruma bana da antibiyotik verdi içtim bitti ,,ama nafile :S 2 gündür tekrar başladı,,bol su içiyorum işte,,ben de senn gibi tedirginim ilaç konusunda,,ama idrar yolları enfeksiyonu da erken doğumu tettiklio diolar...1 ay idare edicem artık böle :S

bu arada ben de kocaelideyim : ))

allah korusun erkn doğum olmasın içmeye razıyım ama benim ağrım falan yok enfeksiyon nasıl oldu anlamadım sadcee bel ağrım çok fazla az kaldı doğuma biraz daha dişimizi sıkıcaz artk senağlama kocaelinin neresindensin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…