How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Safra taşı ameliyatı?

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Aranızda ameliyat olan var mi? Saframda üç adet 14 mm taş varmış daha küçüktü büyümüş altı ayda. iki çocuğum var biri 3 biri 7 yaşında ameliyat olacak dediler kara kara düşünüyorum nasıl olacak zor mu o süreç?

Aranızda ameliyat olan var mi? Saframda üç adet 14 mm taş varmış daha küçüktü büyümüş altı ayda. iki çocuğum var biri 3 biri 7 yaşında ameliyat olacak dediler kara kara düşünüyorum nasıl olacak zor mu o süreç?
allah şifa versin tez zamanda

babaannem oldu 1 haftada iyileşti. kapali ameliyat oldu, safra kesesini de aldilar, 3 tane ufak delik vardi. ilk 3 gün sürekli yatti sonra yavastan ayaklandi. 2. hafta gayet iyiydi. cok gecmis olsun

Onları bilmiyorum genel tababet doktoru istemişti tahlilleri gastroentroloji ile gorusmem haftaiçi olacak altı ay önce sallamış geçmiştim bugün bakıldı yine büyümüş
Kayınvalidem oldu.kapalı.üç tane delik.
Ertesi gün çıktı hastaneden.3. gün çok iyiydi.bir haftaya toparladı.hiç tedirgin olmayın.inşallah kapalı olur.ama açık hakkında bir fikrim yok

Back