• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

safra problemi yasayanlar arkadaslar ne olur yardim edin

amor amorr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1.012
568
123
Yillardir karnimin sag ust kismi kaburgamin alti agriyo ve sirtima vuruyo agrisi cok da siddetli safra oldgunu düşünüyorum butun belirtiler oyle gece uykudan uyandiriyo artik yemek yemek dahi istemiyorum her yemekten sonra o kramp beni mahvediyo korkudan ne yesem azcik azcik ona ragmen cok kötü oluyorum doktor doktor gezdim biri oniki parmak bagirsagi ulseri diyo biri baska diyo safram guya temiz peki bu ne lutfen arkadaslar bilginiz var mi ameliyat olan veya ayni sorunu yasayan

arkadaşım en kısa zamanda genel cerrahiye git
ben daha bu hafta acillik oldum kendim bile gidemedim ambulans götürdü
safra kesemde polip çıktı
ilk belirti sağ kürek kemiğime vuran ağrı ile birlikte üşümeydi sonrası saatlerce süren kusma ve en son fenalık geçirme

arkadaşım en kısa zamanda genel cerrahiye git
ben daha bu hafta acillik oldum kendim bile gidemedim ambulans götürdü
safra kesemde polip çıktı
ilk belirti sağ kürek kemiğime vuran ağrı ile birlikte üşümeydi sonrası saatlerce süren kusma ve en son fenalık geçirme
Benjm ultrasonda bisey cikmiyo temjz dediler kac defa bu hafta kolonoskopi yapcaklar bakalim da ama yine de bisey cikmicak gibime ne olur ne olcam ben bilmiyorum

Safra ultrasonda direkt çıkmasi lazim. Taşı çamuru. Belirtiler ayni taş belirtisi. Sabaha karşi ağrisi geçiyor dimi.gece kivrandiriyor ağri.

Evt aynen oyle simdi nsl da göremiyorlar ve yillardir cekiyorum sabha doğru acisi sancisi azaliyor aksam yemekten sonra tutuyor simdi de tutmus ölüyom esimin ailesine geldik okul tatilinden ötürü ben de öğretmenim her gun hastayim bir de misafilrlikte hic cekilmiyo bu sancilardan biktim neden gormuyorlar varsa vallahi billahi bunaldim

İyi bir doktora git. .
Safra Kesesi çok önemli. .

İyi bir doktora git. .
Safra Kesesi çok önemli. .
Canim prof prof geziyorum biri oniki parmak bagirsagi ulseri dedi biri safra gastopatisi dedi o ne anlamadim bile simdi bir doçente göründm o da kolonoskopi istedi simdi benim sağ kaburgamin altindan başlıyor iki kurek kemiğimin arasina vuruyor agri ve kivrandiriyo sabaha kdr şişkinlik terleme ve tuttuginda su bile icesim yok cok kotu oluyom hatta hic bir zaman nohut kuru fasulye mercimek yer fistigi vs yiyemem hemen midem eksir agrir of of ne olcm ben

Canim prof prof geziyorum biri oniki parmak bagirsagi ulseri dedi biri safra gastopatisi dedi o ne anlamadim bile simdi bir doçente göründm o da kolonoskopi istedi simdi benim sağ kaburgamin altindan başlıyor iki kurek kemiğimin arasina vuruyor agri ve kivrandiriyo sabaha kdr şişkinlik terleme ve tuttuginda su bile icesim yok cok kotu oluyom hatta hic bir zaman nohut kuru fasulye mercimek yer fistigi vs yiyemem hemen midem eksir agrir of of ne olcm ben

Endeskopi, kolonoskopi gerekirse röntgen çekilmeli ..
Doğru bir teşhis ve tedavi olmalı ..
Gerçekten çok kötü. .
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. .

Cok sağolun valla esime de artik agriyo demeye utaniyorim bes aydir evliyiz adam dr dr geziyo benle

Benjm ultrasonda bisey cikmiyo temjz dediler kac defa bu hafta kolonoskopi yapcaklar bakalim da ama yine de bisey cikmicak gibime ne olur ne olcam ben bilmiyorum

canım o zaman ya bagırsak gırısı, ınce bagırsak sonu o tarz bolgelere bakacaklar
kolonoskopı ıcın umarım uyutacaklardır
safra kesesı ultrasonda cıkıyor kesınlıkle

teshıs koyulana kadar
bugune kadar kolonoskopı endoskopı vs tum tetkıklerı yaptırmıs bırı olarak tek dıyebılecegım
gercekten vucudun su dengesını yerıne getırmen
kesınlıkle 2 lıtre ıcmen
yaglı ve salcalı yemeklerı yemeyı azaltman
nane cayı vs mıde rahatlatıcı cayları ıcıp cay ve kahveyı azaltman
yemeklerden sonra cok zorda kalırsan antıasıt grubundan ılac yazmasını ısteyebılırsın doktorundan
ayrıca haslanmıs patates ıle arada öğün yapabılırsın
asit ve safra dengesını duzenlıyor

Back