Safra kesesini aldıranlar nasıl sorunlar yaşadınız?

adfon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
50
0
ameliyat sğnrası geçicide olsa sorunlar yaşadınızmı halen şişkinlik gaz vs....sorunlarınız varmı_?
ameliyat sonrası eski pantolonlara sığabildinizmi?

canım ben ameliyat olmadım ama.. olabilecek hastalardan biriyim.. 7-8 adet taşım var :KK43:( annem ve babam oldu açık ameliyat olmadılar ama karından 3 delik deldiler öyle aldılar safra keselerini sanırım laporoskopiydi yanlış hatırlamıyosam.. alındıktan sonra hamur işi sanırım safra kesesi olmadığı için bünyeyi yoruyo o yüzden şişkinlik falan hissediyolar.. mesela annem soğuk havada sızlıyo diyo sanki ameliyat yerinin içi kaşınıyo diyo.. ama babamda öle bi sıkıntı yok.. hee bide fazla baharatlı yiyince rahatsız oluyolar.. gaz sorunları yok ama şişkinlik var.. kilolarındada bi değişiklik olmadı ...

canım ben ameliyat olmadım ama.. olabilecek hastalardan biriyim.. 7-8 adet taşım var :KK43:( annem ve babam oldu açık ameliyat olmadılar ama karından 3 delik deldiler öyle aldılar safra keselerini sanırım laporoskopiydi yanlış hatırlamıyosam.. alındıktan sonra hamur işi sanırım safra kesesi olmadığı için bünyeyi yoruyo o yüzden şişkinlik falan hissediyolar.. mesela annem soğuk havada sızlıyo diyo sanki ameliyat yerinin içi kaşınıyo diyo.. ama babamda öle bi sıkıntı yok.. hee bide fazla baharatlı yiyince rahatsız oluyolar.. gaz sorunları yok ama şişkinlik var.. kilolarındada bi değişiklik olmadı ...

bilgilerin için teşekkürler.bende ameliyat olucam taş sebebiyle...şişkinlik neden devam ediyor.doktorlarıyla görüştünüzmü.hayatımıza bu şekildemi devam edicez?

walla bundan 3 sene önce 1 yıl boyunca o şiddetli ağrıları yaşadım... en sonki ağrıda artık dayanamadım cerrahpaşa hastanesine gittik hatta o zamana kadarda gittiğim her hastane gastrit demişti.. neyse ultrasonla baktıklarınla taşlarımı gördüler acil ameliyat dediler o zaman eşimin sigortası 2aylıktı ve 3 aylık olmadan sigortadan faydalanamıyodum neyse bana ilaç falan verin şuan ameliyat olamam dedim dr da bidaha ağrı girerse mutlaka ameliyat olmam gerektiğini söledi ilaç verdi ama o zamandan bu zamana allah çok şükür hiç ağrım olmadı.. sorunun yanıtı maalesefki evet.. şişkinlik, halsizlik, sebepsiz mide bulantısı, sırt ve bel ağrısı olabilir demişti.. şimdide ağrım yok diye ameliyat olmuyorum, zaman ve birazda maddiyat tabii.. ama mutlaka alınması gerekiyo bunu biliyorum.. aksi takdirde eğer taş düşerse sarılık yapabiliyo yani bi nevi allah korusun ölümcül de olabiliyor...mafoldumben

X