Evet, 6 ayda bir izlenmesi gerekiyor, büyüme oluyor mu diye dedi. Bende internetten bakınca yazılanları okudum. Insan malesef etkileniyor.her polip ille kanserleşmez. bir polipin kanserleşmesi 8 yıl civarıdır boyutu 1,5 yada büyük olur. doktorunuz o yüzden 1 cm olunca alırız demiş.
Çok geçmiş olsun.Benim baya buyuk bir tasim vardi. Kapali ameliyatla aldilar oldu bitti.
Sizede çok geçmiş olsun. Ne kadar süre oldu ?Benim de gebeliğimde safra kesemde 3 mm polip fark edilmişti. Senelik kontrole gel dedi doktor. Korkulacak bisey yokmuş aynen 1 cm olunca safra kesemi aldiricam.
Geçen sene öğrendimSizede çok geçmiş olsun. Ne kadar süre oldu ?
Allah herkese şifa versin..Geçen sene öğrendim
Öncelikle geçmiş olsun. Safra kesesi hala duruyor. Önceden 1 polip varken şimdi iki tane olmuşlar. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Boyu 1 cm den büyük olursa kanserleşme riski oluyormuşMerhaba benim de safra kesesinde poliplerim vardı ve büyümüş amelıyat olacagım ama sizin son durumunuz nedir. Kanserleşme olayı beni de çok etkiledi. Safra kesesi alındıktan sonra o ihtimal ortadan kalkıyor mu ? Size bir bilgi verdiler mi ?
Geçmiş olsun. Bende hala aynı malesef. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. 3,5 milim iken 4.5 olmuş ve yanında bir tane daha oluşmuş.Sonuç ne oldu merak ettim bende dün öğrendim safra kesemde 3 mm polip olduğunu endişelenmeye başladım aradan 3 sene geçmiş sizin beni bilgilendirir misiniz?
Merhaba şu an durumunuz nedir acaba?Öncelikle geçmiş olsun. Safra kesesi hala duruyor. Önceden 1 polip varken şimdi iki tane olmuşlar. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. Boyu 1 cm den büyük olursa kanserleşme riski oluyormuş
Geçmiş olsun. Bende hala aynı malesef. 6 ayda bir kontrole gidiyorum. 3,5 milim iken 4.5 olmuş ve yanında bir tane daha oluşmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?