• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safra Kesesi

sevdee_

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
9
0
6
34
İstanbul
Arkadaşlar annemde safra kesesinde taş çıktı ve ameliyat olması gerekiyor. istanbulda bildiğiniz doktor varmı??? iyi bir doktor olmasını istiyorum ve sigortadan yararlanıcak özel hastane istemiyoruz devlet olsunnn lütfen yardım edinn acillll

Arkadaşlar annemde safra kesesinde taş çıktı ve ameliyat olması gerekiyor. istanbulda bildiğiniz doktor varmı??? iyi bir doktor olmasını istiyorum ve sigortadan yararlanıcak özel hastane istemiyoruz devlet olsunnn lütfen yardım edinn acillll

aaah ne tesadüf canım benim de annem 6 şubatta ameliyat oldu,ama devlet hastanesinde oldu..açık ameliyat yapmak zorunda kalmış doktor.İsterse onları baştan doktorunuzla konuşun bilgi alın.Ben de istanbuldayım ama bildiğim bir yer yok inan.Zaten bilsem bu kadar ağır ameliyat olduğunu inan ben de araştırırdı öncesinden,önceden hastane araştırmakla iyi yapmışsın.Bizim doktor iyi ama,yine de aksaklıklar oldu.bugün yeniden kontrole gitti çok dayanılmayacak ağrısı vardı.Meğer ameliyat yeri iltihaplanmış o ağrı yapıyormuş.Canım Allah şifalar versin umarım ameliyatı hafif atlatır.Ne zaman ameliyat olacak peki ? valla çok üzüldüm inan annemi öyle görünce inş.senin annenin öyle olmaz

Bende de taş var daha 32 yaşındayım ama aldırmak zorundayım..
Umarım aldırdıktan sonra da ilerki yaşlarda bi sakatlık çıkarmaz başıma..
Devlette olursam bakırköy devleti düşünüyorum.Özelde de olabilirim karar veremedim henüz..
Allahım beterinden saklasın..Geçmiş olsun annenize de..

aaah ne tesadüf canım benim de annem 6 şubatta ameliyat oldu,ama devlet hastanesinde oldu..açık ameliyat yapmak zorunda kalmış doktor.İsterse onları baştan doktorunuzla konuşun bilgi alın.Ben de istanbuldayım ama bildiğim bir yer yok inan.Zaten bilsem bu kadar ağır ameliyat olduğunu inan ben de araştırırdı öncesinden,önceden hastane araştırmakla iyi yapmışsın.Bizim doktor iyi ama,yine de aksaklıklar oldu.bugün yeniden kontrole gitti çok dayanılmayacak ağrısı vardı.Meğer ameliyat yeri iltihaplanmış o ağrı yapıyormuş.Canım Allah şifalar versin umarım ameliyatı hafif atlatır.Ne zaman ameliyat olacak peki ? valla çok üzüldüm inan annemi öyle görünce inş.senin annenin öyle olmaz

teşekkürler, insallah olmaz. vallaha şimdi araştırıyoruz ama en kısa zamanda olucakk insallah ameliyattan sonra ağrısı felan çok olmaz ben yinede bir bakıcam . çokk saol canımm

Bende de taş var daha 32 yaşındayım ama aldırmak zorundayım..
Umarım aldırdıktan sonra da ilerki yaşlarda bi sakatlık çıkarmaz başıma..
Devlette olursam bakırköy devleti düşünüyorum.Özelde de olabilirim karar veremedim henüz..
Allahım beterinden saklasın..Geçmiş olsun annenize de..

bişi olmaz sadece zehirlenme olasılığınız yüksek oluyor mantar gibi sebzelerden bayat yemeyin..dikkat etmelisin yediğine içtiğine ..benim safram intihaplanmıştı ve yüksek ateşle beraber ultrasyonda taş,kum,çamur olduğu ortaya çıktı ertesi gün ameliyat oldum bi saat falan sürdü sürmedi devlet hastanesinde oldum .uyandığımda sağ tarafımda kirli kan aksın diye torba ellerimde serum kelebeği falan iki gün yattım çıktım kapalı oldum ve çok az iz var ..:54::54:

Back