Safra kesesi ve sezeryan ameliyatı olan var mı?

11K

The Little Prince 🤴 #52025
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2022
1.255
2.183
53
27
Merhaba,
Başkaa bir uygulamada biri sezeryan olduktan sonra ssfra kesesi ameliyatı olacağını yazmış aynı ands böyle bir ameliyat olan var mı süreç nasıl ilerledi yazarsanız sevinirim

Merhaba,
Başkaa bir uygulamada biri sezeryan olduktan sonra ssfra kesesi ameliyatı olacağını yazmış aynı ands böyle bir ameliyat olan var mı süreç nasıl ilerledi yazarsanız sevinirim
Canm aynı şeyi bende merak ediyorum ama cevap veren de olmamış benmde saframda taş var 30 haftalık hamileym ve ağrı zorluyor

Canm aynı şeyi bende merak ediyorum ama cevap veren de olmamış benmde saframda taş var 30 haftalık hamileym ve ağrı zorluyor
Maalesef olmuyormuş doğurdum ama ağrı hala yokluyor

Maalesef olmuyormuş doğurdum ama ağrı hala yokluyor
Aa pardon tamam. İki ameliyat birden olmuyor demek istediniz. Sizin ne kadar oldu doğum yapalı. Bu derdi
Çeken bilir böyle ağrı yok bana geldimi çok feci geliyor napıcam bilemiyorm daha iki aym var doğumada

Aa pardon tamam. İki ameliyat birden olmuyor demek istediniz. Sizin ne kadar oldu doğum yapalı. Bu derdi
Çeken bilir böyle ağrı yok bana geldimi çok feci geliyor napıcam bilemiyorm daha iki aym var doğumada
39 güm oldu daha cok ysğlı yiyince ve acı flan yiyince o gün hastanelik oluyorum resmen o yüzden doğurduktan sonra olursa parol içip sıcak suyun altına gir bütün s sırtına gelsin bemim en cok ağrıyan yerim sırtımdı oraya vuruyor acı ama sen suanda kalbin orda hissediyorsun sanırım bebiş olduğu için allah yardımcın olsun gerçekten cok zor yumurta yeme yağlı yiyeceklerde yeme hsmileyken bi tedavi uygulamıyorlae

40 ına az kalmış canm inşallah tez zamanda rahatlıkla ameliyatı olup kurtulursn. Bnde gün sayıyorm ama inan vakit geçmiyor bile. Ben hem göğüs altı hem sırt hem belde hissediyorm canm çok fena bişey anlatılmaz. Bana parol dışında bişey vermiyorlar malesef sana tedavi için ilaç falan verdiler mi ilacı varmış diyorlar? Birde korkm şu doğm yapacağımı da anlamam bu sancıyla karıştırıp sen nasıl anladn doğm sancısını?

Doğum ağrısı çok farklı bir şey birde karın ve kasıkta oluyor hissediyorsun illaki insanın içine bilee Doğuyor doğurduğu bide hemen o kadar şiddetli olmuyor safra ağrısı direk şiddetli bir şekilde ağrıyor

Safra göğüs altı ağrıyor doğm kasık karın aşağı kısım yani. Birde sanırım doğm sancısı ara ara gidiyor ama safrada o yok. İnşallah ameliyata gerek kalmadan doğururm canm sağol. Ama doğuncada çekecez yani(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…