Meraba arkadaşlar daha öncede böyle bir konu açtım ama tam anlatamadım sanırım ve birşey yazan olmadı bu konuda eskiden göbeğim düştüğünde yerine geliyordu yada kendi kendine düzeliyodu annem gereken işlemleri yapıyordu yerine geliyordu şimdi 5 aydır ne yaparsam yapayım hiç ama hiç yerine gelmiyor bardak çekme, ovalama, takla atma, sallanma yani aklınıza gelecek herşeyi denedim artık yürümekten korkuyorum gece bile uyurken insan etkisiyle uyurmu ya sola dönme aman yavaş kalk ağır hareket et psikolojimide mahvetti bedenen ağrıdan halsizlikten zaten yok olmuş durumdayım safta kesemde taş var o mu etkiliyor acaba miğdemde yumruk var sanki su bile içsem miğdem bulanıyor dr anlattım göbeğinde birşey yok fıtık, zar yırtılması v.s safra kesen vuruyordur dedi safra vurur mu ki ya bilmiyorum sanki etrafında su toplamış gibi lütfen bu durumu yaşayıpta safra kesesi alıntıktan sonra düzelen oldu mu bir bilgi verinde içim rahatlasın artık ya bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyo bir düzelse birşeyim kalmayacak sanki safra kesemin o şiddetli ağrısı bile umrumda değil artık göbek acım beni bıktırdı.. baya uzun oldu kusura bakmayın çaresizlik..