- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Teşekkür ederim canım. Çok Şükür şimdilik bir zararı yok ağrı anlamında. Beslenmeme de dikkat ederek inşaallah hamilelik sürecini sağ salim atlatırım.Kadın doğum doktorunuza da danışın. Onlar daha önce karşılaşmışlardır. Bence hamile ilken aldırmak riskli. Ağrı da vermiyorsa doğumdan sonra aldır derim. Yani doktorunla takibini yapın. Ben 2 yıl önce aldırdım. Ki hamile değildim . Ameliyat sonrası baya zor geçiyor. Her ameliyat gibi riskleri var tabi. Bir de hamile iken çok çok riskli olur bence. Son kararı doktor vermeli
Bende ogrendim altinci ayda kac kez acil serviste yattim amaliyat riskli yediye dogru olmadım yag yeme yumurta sanci yapar cok şiddetli bir daha olursa sancim radyoloji bolumune gidicemİyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
Bulantı kusma kaşıntı vs şikayetim yok çok Şükür. Taşlar kanala girmemiş bu nedenle enfeksiyon vs de yok...
Yine de biraz endişe ettim doğrusu. Benzer durumla karşılaşan var mı? Ameliyatlık bir durumum olursa bu bebişe zarar verir mi veyahut vu taşların küçülmesi için gebelikte uygulanan başka bir tedavi yöntemi var mı?
Sanırım çok yaygın bir durum değil o nedenle burada da sorma gereği duydum...
Çok geçmiş olsun ben de doğum yaptım 45.gün safra kesesi ameliyatı oldum belirtileri ilk omuz ağrısı ile başlamıştı doğumda üşüdüm diye düşündüm sonra o atak gelince zor dayandım doğum sancısından beter. Malesef safra taşı alınma gibi yöntem yok tamamen safra kesesi alınıyor ve kurtuluyorsunuz ben çok rahat ettim. Hamile iken Bi sıkıntı yaşamadım ama yeme ve içmenize dikkat ederseniz atak geçirmeme riskiniz azalıyor. Bir arkadaşım da hamile iken ameliyat olmuş ama bebekte herhangi bir sıkıntısı olmamış inşallah doğumdan sonra da dikkat edin kendinize. Diyetle idare edebilirsinizİyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
Bulantı kusma kaşıntı vs şikayetim yok çok Şükür. Taşlar kanala girmemiş bu nedenle enfeksiyon vs de yok...
Yine de biraz endişe ettim doğrusu. Benzer durumla karşılaşan var mı? Ameliyatlık bir durumum olursa bu bebişe zarar verir mi veyahut vu taşların küçülmesi için gebelikte uygulanan başka bir tedavi yöntemi var mı?
Yaaa çok geçmiş olsun... Yumurta da mı yenmeyecek. Bu bebiş proteini nasıl alacak yaaBende ogrendim altinci ayda kac kez acil serviste yattim amaliyat riskli yediye dogru olmadım yag yeme yumurta sanci yapar cok şiddetli bir daha olursa sancim radyoloji bolumune gidicem
Çok yakın bir arkadaşımda oldu. Tüm hamileliği ağrıyla geçti ama onun hamilelikten önce de ağrıları oluyormuş ara ara. Herhangi bir şey yapamayız demiş doktoru. Doğumdan sonra o yoğun ağrıları geçmiş. Emzirmenin bitmesini bekliyor ameliyat olacak. Pek iç açıcı konuşamadım ama bildiğim tek örnek bu. İnşallah sizin sorunsuz geçerİyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
Kanala büyük taş giderse tıkar, sizin kum gibi çamurlaşmış taşlarınz da olabilir. Onlar kanala gidince tıkamıyor ama karaciğer enzimleri yükseliyorİyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
Bende ogrendim altinci ayda kac kez acil serviste yattim amaliyat riskli yediye dogru olmadım yag yeme yumurta sanci yapar cok şiddetli bir daha olursa sancim radyoloji bolumune gidiceİyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
Beyazi haftada iki jez yedim sari haric ceviz ye onun yerine sagol cnm dun gece tuttu biraz agri kesici ictim yag yeme sarimsak kavurma ve yagiYaaa çok geçmiş olsun... Yumurta da mı yenmeyecek. Bu bebiş proteini nasıl alacak yaa
Bizim gelinimizde ayni sorun olustu ilac verdiler fakat o dayanamadi bulantisi agrisi cok oluyordu 5 aylik hamileyken amaliyat ettiler amaliyatta cok sukur sorun olmadi cok cani yandi agri sizi cekti ama bebis dogdu cok sukur cok da saglikli bizde cok korkmustuk ama Rabbim istemeyince bisey olmuyorİyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?