- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
İyi geceler sevgili kk üyeleri. 8 artı 2 gebeyim. Birkaç gün önce yazmıştım karaciğer enzimlerimle ilgili değerlerim yüksek çıkmıştı diye. Gastroenterolojiye gittik dün ve bugün de karaciğer ultrasonu çekildi. Çok Şükür karaciğer temiz çıktı ama safra kesemde taşlar varmış ve doktor bunların hamilelik öncesi oluşmuş olabileceğini söyledi. Ultrason sonucum kesin olarak yarın çıkacak ve sonuçları Gastroenteroloji uzmanına göstereceğiz...
Bulantı kusma kaşıntı vs şikayetim yok çok Şükür. Taşlar kanala girmemiş bu nedenle enfeksiyon vs de yok...
Yine de biraz endişe ettim doğrusu. Benzer durumla karşılaşan var mı? Ameliyatlık bir durumum olursa bu bebişe zarar verir mi veyahut vu taşların küçülmesi için gebelikte uygulanan başka bir tedavi yöntemi var mı?
Sanırım çok yaygın bir durum değil o nedenle burada da sorma gereği duydum...
Bulantı kusma kaşıntı vs şikayetim yok çok Şükür. Taşlar kanala girmemiş bu nedenle enfeksiyon vs de yok...
Yine de biraz endişe ettim doğrusu. Benzer durumla karşılaşan var mı? Ameliyatlık bir durumum olursa bu bebişe zarar verir mi veyahut vu taşların küçülmesi için gebelikte uygulanan başka bir tedavi yöntemi var mı?
Sanırım çok yaygın bir durum değil o nedenle burada da sorma gereği duydum...