Safra kesesi olamayanda gebelik kolestazi olur mu?

elif erkaya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
5
0
6
29
Kızlar merhaba safra kesemi aldırdım yaklaşık bir sene oldu. Şuan gebeyim 6 haftalık. Kaşınmaya başladım ve şaşırdım. Acaba gebelik kolestazi olur mu bu hastalık safra kesesini aldıranlarda da oluyor mu?

Merhaba gebelik kolestazı bu kadar erken haftalarda çıkmaz diye biliyorum genelde son üç ayda derler. Bazen hormonel olarakta gebelilte kaşıntı olabiliyormuş. Bende 26. Haftadayım benimde safra kesem yok. Bu aralar hafif kaşıntılarım oluyo. Bende kontrole gittiğimde sorucam doktora. Çok geçmiş olsun.

canm ben hiperemesis gravadillium yaşıyorum günde on defa yirmi defa kusuyorum bundan evelki gbeligimde öyle gecti. dogum sonrası sancılarım basladı ve safra kesemde taş çıktı ve ameliyat oldum.Şuan safra kesem yok acaba bu gebeliğimde kusma az olur mu? Senin safra kesesi alındıktan sonra olumlu sonuc oldu mu kusmalar azaldı mı

Benim safra kesemde taş varkende beni rahatsız eden bir durum yoktu, tesadüfen farkedildi. O sebeple bişe diyemem senim durumuna canım. Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…