Sevgili anneler 21 haftalık hamileyken detaylı ultrasyonla gittim.Her şey normaldi.Safra kesesini göremedi doktor.Bugün yine gittim başka doktora o da göremedi.Böyle bir şeyle karşılaştınız mı?Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Merhaba 20 haftalık hamileyken aynı şey söylendi bana da detaylı ultrason muayanesinde. Sizin süreciniz nasıl ilerledi? Ben geçen hafta aminiyon sıvı aldırdım karnımdan doktorumun yönlendirmesiyle, sonuçların çıkmasını bekliyorum
Ben ayrıntılı ultrasyona devlet Hastanesi'nde girmiştim.Sanırım cihazları biraz eskiydi.İlerleyen süreçlerde özel hastaneye gitmeye başladım.Doktorumuz gördü safra kesesini.Doğum yapalı iki buçuk ay oldu.Her şey yolunda çok şükür.
Ben ayrıntılı ultrasyona devlet Hastanesi'nde girmiştim.Sanırım cihazları biraz eskiydi.İlerleyen süreçlerde özel hastaneye gitmeye başladım.Doktorumuz gördü safra kesesini.Doğum yapalı iki buçuk ay oldu.Her şey yolunda çok şükür.
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Allah sağlıkla bebeğinizi büyütmeyi nasip etsin inşallah. Amniyosentez ilk sonucum temiz çıktı ikincisini bekliyoruz. Yarın tekrar ultrason kontrolüm var perinatolog safra kesesi görünüyor mu diye bakacak 24. Haftamdayım. Sizin kaçıncı haftada görünmüştü safra kesesi hatırlıyor musunuz
25. Haftanın üzerindeydi.Sıkıntı yapmayın.Doktorumuz bize çok küçük olduğu için ve bebek aç olduğu için genellikle görünmüyor demişti.Güzelce karnınızı doyurun ve de gidin.Bu yollardan geçmiş biri olarak yüzde doksan dokuz sonradan görülüyor
Merhaba 20 haftalık hamileyken aynı şey söylendi bana da detaylı ultrason muayanesinde. Sizin süreciniz nasıl ilerledi? Ben geçen hafta aminiyon sıvı aldırdım karnımdan doktorumun yönlendirmesiyle, sonuçların çıkmasını bekliyorum
25. Haftanın üzerindeydi.Sıkıntı yapmayın.Doktorumuz bize çok küçük olduğu için ve bebek aç olduğu için genellikle görünmüyor demişti.Güzelce karnınızı doyurun ve de gidin.Bu yollardan geçmiş biri olarak yüzde doksan dokuz sonradan görülüyor
Maalesef görünmedi takibe devam edilecek birde amniyosentezin ikinci sonuçlarını bekliyoruz hala onlar da çıkmadı artık muayeneye gitmeye korkar oldum zaten her seferinde kötü şeyler duyuyorum diye
Maalesef görünmedi takibe devam edilecek birde amniyosentezin ikinci sonuçlarını bekliyoruz hala onlar da çıkmadı artık muayeneye gitmeye korkar oldum zaten her seferinde kötü şeyler duyuyorum diye
amniyosentez ilk sonucum temiz çıkmasına rağmen ikinci sonucumda üreme olmadı yani test geçersiz sayılıyor gibi oldu. Ordan kalan hücreyle mikroarray testi yapıldı maalesef kromozom eksikliği çıktı bu arada nerdeyse tüm sonuçlar çıkana kadar yaklaşık 3 ay geçti 31 haftalık hamileyim gebelik sonlandırılacak. Bebeğimde kol bacak geriliği kalp sorunu da çıktı. Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.