How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

safra kesesi çamuru

oya-idil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
6
1
1
40
merhabalar,
ilk pankreatit tedavisi gördüm 6 gün yattım hastanede bir yıl geçti üstünden safra kesemde çamur çıktı ve şuan sabah akşam kullandığım pentasa sachet 2 gr sabah akşam birer adet kullanıyorum birde pentasa fitil sadece akşam kullanıyorum ama ve alınacak durumda değil denildi ama şu var acayip bir şişkinlik ve gaz olayı mevcut gaz krap şeklinde oluyor nasıl kurtulucam bu durumdan bilemiyorum kimsede kalamaz haldeyim resmen

Gecmis olsun.
One ciksin diye yaziyorum. .

Benim safra kesemde problem vardi, bayagi bir camurlasma olmustu ve sadece siddetli sancim vardi ve iki yil once alindi.
Sizin farkli rahatsizliginiz da varmis. Tedaviniz nasil olur bilemiyorum.
Neden alinacak durumda değilmiş bunu açıkladılar mi?

Benim annem bir süre ciddi ağrı çekti. Daha sonra taş olduğu ortaya çıktı. Sürekli kusma, sancı, kramp çekti. En sonunda ameliyat ile aldırdık. Yani safra kesesi problemlerinde almak en sağlıklısıymış sanırım.

Benim annem bir süre ciddi ağrı çekti. Daha sonra taş olduğu ortaya çıktı. Sürekli kusma, sancı, kramp çekti. En sonunda ameliyat ile aldırdık. Yani safra kesesi problemlerinde almak en sağlıklısıymış sanırım.
annenize de geçmiş olsun sonra başka bir doktorada göründüm oda safra kesesini alınmasını uygun görmedi.

Gecmis olsun.
One ciksin diye yaziyorum. .

Benim safra kesemde problem vardi, bayagi bir camurlasma olmustu ve sadece siddetli sancim vardi ve iki yil once alindi.
Sizin farkli rahatsizliginiz da varmis. Tedaviniz nasil olur bilemiyorum.
Neden alinacak durumda değilmiş bunu açıkladılar mi?
teşekkür ederim
size de geçmiş olsun
çamurlaşmanın fazla olmadığını söyledi ilk doktorda, sonraki doktorda hatta ben dedim alınsa nasıl olur diye gerek yok denildi.

teşekkür ederim
size de geçmiş olsun
çamurlaşmanın fazla olmadığını söyledi ilk doktorda, sonraki doktorda hatta ben dedim alınsa nasıl olur diye gerek yok denildi.
İlla süründürecekler yani. Safra kesesindeki taş\ çamur öyle kendi kendine geçmiyor maalesef ve ilaçla eritilse bile tekrarlıyor. Aldırmak tek çözüm. Üstelik riskli. Zaten bir kere pankreatit olmuşsunuz, safra kesesinden düşen ufak taşlar pankreas kanalını tıkamış yani,neden göz ardı ediyorlar anlayamadım.

Back