Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Balıkesir hakkında bilgim yok ama bende de safra kesesi polipi var onun için ara ara araştırıyorum . Geçen sene teyzem oldu valla o kadar rahattıki ertesi gün mis gibi kalktı evine geçti işine baktı. Olman gerekiyorsa içini rahatlatmak en iyisi
Geçmiş olsun benimde olmam gerekiyor bende de panik atak var inşallah güzel geçer dua edelim balikesirde bildiğim Dr yok ama körfez hastanesi Dr lari iyi
Merhaba ben geçen sene ameliyat oldum, korkulacak bir durum yok emin ol, Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi'nde ameliyat oldum Dr um Hakan Mustafa Köksal ellerine sağlık sağolsun varolsun , ameliyat oldum mu onu bile anlamadim o derece 2.3 bölgede + gibi çizgi var ( kapalı teknik Laparoskopi tekniği ile yapildi 3_4 gün sonra havuzdaydim tabi suya girmedim
Merhaba ben geçen sene ameliyat oldum, korkulacak bir durum yok emin ol, Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesi'nde ameliyat oldum Dr um Hakan Mustafa Köksal ellerine sağlık sağolsun varolsun , ameliyat oldum mu onu bile anlamadim o derece 2.3 bölgede + gibi çizgi var ( kapalı teknik Laparoskopi tekniği ile yapildi 3_4 gün sonra havuzdaydim tabi suya girmedim