Merhaba arkadaşlar. Yarın sabah safra kesesi ameliyatı olacağım. 1 yıldır ağrılı bir yaşam sürüyorum son 6 aydır neredeyse hergun acilde alıyordum soluğu. Hicbirsey yiyemez oldum ve bebek istediğimiz için ameliyatı olmaya karar verdim. İlk kez anestezi alıp ameliyat olacağım. Acı eşiği düşük biri olarak çok korkuyorum. Bu ameliyatı olanlar süreciniz nasıl ilerledi çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar. Yarın sabah safra kesesi ameliyatı olacağım. 1 yıldır ağrılı bir yaşam sürüyorum son 6 aydır neredeyse hergun acilde alıyordum soluğu. Hicbirsey yiyemez oldum ve bebek istediğimiz için ameliyatı olmaya karar verdim. İlk kez anestezi alıp ameliyat olacağım. Acı eşiği düşük biri olarak çok korkuyorum. Bu ameliyatı olanlar süreciniz nasıl ilerledi çok ağrı oluyor mu ameliyat sonrası ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hiç endişe etmeyin. Oldukça kolay ve sıkıntısız bir ameliyat. Yakın zamanda bu ameliyatı olmuş biri olarak tecrübelerimi anlattığım bir konum var.Konuma gözatabilirsiniz..
Yaklaşık 8 yıl önce jinekolog doktorun batına ultrason ile bakarken safra kesende de taş var bir ara onada baktır demesi ile haberdar oldum safra kesemde bir taş olduğundan.. Ama ben baktırmadım ve o teşhisin üzerinden 2 yıl geçtikten sonra sabaha karşı şiddetli bir ağrı ile uyandım. Sırta...
Merhaba size de çok geçmiş olsun. Evet ilk aratmam da sizin konunuza denk gelip okudum çok güzel anlatmışsınız. Devlet Hastanesi'nde mı oldunuz ? Uyandığınız da ki ağrı seviyesi illa ki kişiye göre değişir fakat tanımlarsınız hangi düzeyde oldu. Uyku girmiyor gözüme değişik bir korku ve heyecan var
Merhaba size de çok geçmiş olsun. Evet ilk aratmam da sizin konunuza denk gelip okudum çok güzel anlatmışsınız. Devlet Hastanesi'nde mı oldunuz ? Uyandığınız da ki ağrı seviyesi illa ki kişiye göre değişir fakat tanımlarsınız hangi düzeyde oldu. Uyku girmiyor gözüme değişik bir korku ve heyecan var
Teşekkür ederim. Edremit Körfez Hastanesinde oldum ameliyatı.İnanın çok fazla bir ağrı duymuyorsunuz laparaskopik olduğu için.Sadece dren yerinde hafif bir ağrı hissediyorsunuz. Yani 10 üzerinden 3-4 diyeyim ağrı düzeyine. Geçen hafta anneannem de oldu safra kesesi ameliyatı. Kendisi 80 yaşında..Hiç endişe etmeyin. Sezeryan ameliyatı daha fazla ağrılı öyle düşünün...