Safra kesesi ameliyatı

Evremervem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
2
1
34
Safra kesesi ameliyatı olanlar var mı benim saframda taş varmış ameliyat dendi hiç ameliyat olmadım ve arastırdım ameliyatını izledim panik atak cabası nasıl olucak hiç bilmiyorum =((

Safra kesesi ameliyatı olanlar var mı benim saframda taş varmış ameliyat dendi hiç ameliyat olmadım ve arastırdım ameliyatını izledim panik atak cabası nasıl olucak hiç bilmiyorum =((
Merhaba bence fazla panik yapiyosun öncelikle sakin ol korkucagin kadar büyük bi operasyon degil 1 hafta önce kayinvalidem oldu amilyat günü verilen ilaçlardan biraz sersemlemisti ertesi gün oldukca iyiydi 1 haftada yarası geçti hafif bi iz kaldi sakin ol panik yapma canim :)

Merhaba ben de 15 Haziran'da ameliyat oldum. Şimdi çok iyiyim şükür. Öyle herkesin söylediği gibi sinek ısırığı gibi bir ameliyat değil elbette ama en fazla 3 günde kendini daha iyi hissetmeye başlayacaksın. Bir an önce ol ve kurtul maalesef ameliyattan başka çaresi yok. Artı taşların kanala düşme gibi bir riski var, eğer öyle olursa iki ameliyat olman gerekir. Çok geçmiş olsun. Eğer ameliyat olduysan sen de yazabilir misin? Yeme içme konusunda doktor sana neler ye yeme dedi?

Ben 6 yıl önce oldum..Çok kolay bir ameliyat.Ben ertesi günü kalktım normal hayata döndüm.Tabi 1 ay kadar kontrollu hareket ettim yinede ameliyat sonuçta.Bende çok korkmuştum ama kokay bir ameliyatmış

Ameliyat hakkında bilgi verirmisiniz bende olacam allah izin verirse korkuyom
Ben gectigimiz hafta carsamba gunu oldum. Ozellikle anesteziden cok korkuyordum. Panik atak ve anksiyete var bende. Ama cok rahat gecti, ertelediğime uzuldum. Bneim ameliyati oldugum dr 2 gece yatiriyor. Ben cuma hastaneden ciktim, ayni gun iki defa carsiya gittim :) hic korkmayin.

X