Merhaba herkese. Dün safra kesem alındı. Bugün safra alınınca ne oluyormuş derken burada buldum kendimi. Bu ameliyatı olup kilo alan sıkıntı yaşayan var mı ?
Ben İzmir Ege Üniversitesi hastanesinde yıllar önce kapalı safra kesesi ameliyatı oldum.Asitli içecekleri fazla kaçırdığımda rahatsızlık veriyor.Herhangi bir sorun yaşamadım şükür.
Bir ay önce bir tanıdığımın safra kesesi alındı. İlk hafta yediklerine dikkat ettiği için kilo almayı bırak kilo bile verdi. sıkıntı yaşadığı bir durum olmadı.
Merhaba herkese. Dün safra kesem alındı. Bugün safra alınınca ne oluyormuş derken burada buldum kendimi. Bu ameliyatı olup kilo alan sıkıntı yaşayan var mı ?
Yaklasik 10 yıl evvel oldum. Kilo verdim epeyce zaten o dönem. Sonrasinda da epeyce bir süre zayiftım.
Simdilerde pek degilim ama dogumla alakalı kilo almam, onunla ilgisi yok.. safra kesem alınınca da rahatladım, hiç sorun yasamadım sonrasında..
Ben 11 yıl önce oldum:)Kilo ile problemim olmadı yani kilo alsam da safra ile alakalı olmadı:)
Tiroid problemim var.Hareketsiz kaldığım dönemlerde 3-5 aldım sonra geri verdim:)
Geçmiş olsun:)