- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimöyle mi? Zamanla mı geçiyor mu peki? Sizin hala oluyor mu? Yani bunun bir çözümü falan yokmudur? Doktora sormak lazım yani sürekli ishal olmak zor oluyordur sizin içinÖncelikle çok geçmiş olsun.Ben de 2017 de safra ameliyatı oldum.aynı sorunu yaşadım.hala da yaşıyorum.fakat benimle aynı zamanlarda ameliyat olmuş yakınlarım var ilk zamanlar ishal olup sonradan düzeldiler hiç bir sorunları yok inşallah sizinde zamanla geçicektir..
Aylarca yumurta kakao ve yağlı besinlerden uzak durdum sonra yavaştan başladım az ve sık beslenirimBir de beslenmeniz nasıl oldu ameliyattan sonra, yani neler yiyip içiyorsunuz?
Benim binde bir kişinin başına gelen şey başıma gelmiş.postkolesistektomi teşhisi konuldu düzenli şekilde ilaç kullanıyorum..daha iyiyimÇok teşekkür ederimöyle mi? Zamanla mı geçiyor mu peki? Sizin hala oluyor mu? Yani bunun bir çözümü falan yokmudur? Doktora sormak lazım yani sürekli ishal olmak zor oluyordur sizin için
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çok daha iyi olursunuzbenim ne kadar süre olur peki? Yani bir kaç ay sürüyor mu bu ishal?Aylarca yumurta kakao ve yağlı besinlerden uzak durdum sonra yavaştan başladım az ve sık beslenirim
Benim binde bir kişinin başına gelen şey başıma gelmiş.postkolesistektomi teşhisi konuldu düzenli şekilde ilaç kullanıyorum..daha iyiyim
Çok geçmiş olsun, sanırım gaz sıkışması yaşıyorsunuz. Yediklerinize dikkat edin, az ve sık yeyin.Bende 18 gün önce safra kesesi ameliyatı oldum 4 gündür boğazımdan nefesim kesiliyor durduk yere burnumdan alıp veriyorum düzeliyor kalp krizi geçiriyor gbi hissediyorum o an böyle sorun yaşayan oldu mu hiç
Merhaba canim colestryamine mi kullaniyorsunAylarca yumurta kakao ve yağlı besinlerden uzak durdum sonra yavaştan başladım az ve sık beslenirim
Benim binde bir kişinin başına gelen şey başıma gelmiş.postkolesistektomi teşhisi konuldu düzenli şekilde ilaç kullanıyorum..daha iyiyim