Merhaba arkadaslar... cok mesaj geldigi icin bu konuyu baslik altinda acip edindigim bilgileri benim gibi olanlarla paylasmak istedim
Oncelikle bunun icin 4 ay boyunca ciddi arastirmalar yaptim ingilizceniz varsa bile acid malabsorption adli facebook gruplarina katilin okuyun google yazin okuyun.. tum edindiklerimi aktarmam mumkun degil
Maalesef bazi insanlar safra asidini diger insanlardan fazla salgiladigi icin bu fazla salgilanan kisim bagirsaga gecerek laktasif etki yapiyor ve ishal durumu yasiyoruz
Sikinti ishalin yaninda tuvalete kostur kostur gitmek oluyor..ve sadece sabah degil oglen de olabiliyor bazilarinda daha da cok..
Turkiye de genel cerrahlar bu konudan habersiz o yuzden oralarda vakit kaybetmeyin ben istanbulda tv lere cikan ismini burda vermeyecegim muayene ucreti 800 tl olan genel cerraha kadar gittim
Yurtdisi facebook gruplarinda okursaniz kanada amerika ve bazi ulkedeki doktorlar bile habersiz..
Tek cozumu colestryamine denilen ilac oldugunu ogrendikten sonra baska bir surece giriyorsunuz ilac turkiyede yok.. yurtdisindan istekle getirtiyosunuz ve cok mesakatli surec basliyor..
Ancak ilac rahatlatiyor mu evet en azindan disarda calisan insansaniz ilk atagi kahvaltidan sonra evde gecirip rahatlatiyor sizi..
Cocuklardan firsat bulup pek giremiyorum daha detayli anlatmak isterdim
Kisacasi safra kesesi aman alalim gitsin sakin demeyin sonrasi bitmeyen cile olabiliyor.. benim de oyle oldu yasam kalitem cok dustu herseyi yiyemiyorsun hemen ishal karin agrisi ter bosalma gibi semptomlar basliyor ve zayifliyorsunuz..
Herkese acil sifalar diliyorum..