anestezi için kesin ameliyattan önce kontrol ederler. sigara içip içmediğini sorarlar sen bıraksan bile önceden bu kadar içiyordum diye söyle önemli olabilir.
uyanırsın canım korkma. röntgen falan da kesin çekerler de ameliyatta zaten üstündekileri çıkarmak zorunda kalırsın üstüne giymen için bir şey verirler. tıpta utanma olmaz canım hem takılma bunlara.
Yok ameliyatta zaten soyunucam da.Röntgen çekilecek mi onu merak ediyorum.
Ameliyat olan arkadaşlarım çekilmiyor diyorlar.
valla canım ben de ameliyat oldum ama benimki böbrekle ilgiliydi ameliyat sabahı röntgen çekmişlerdi. senin ameliyatı bilemicem tabi ama.
Kızlar iyi geceler... Ben safra kesesi ameliyatı olucam Haziran'da ALLAH nasip ederse. İçinizde safrakesesi ameliyatı olan var mı ? Ya da ameliyatın aşamalarını bilenler ?
Bana ameliyattan önce, hangi kontrolleri yapacaklar ? Röntgen filan çekecekler mi mesela ? Ona göre içime sütyen filan giymeyim sporcu sütyeni giyeyim metalsiz filan da çırılçıplak kalmak zorunda kalmayım filan . :) Bunları düşünüyorum.
Ameliyat öncesi ne kontrolleri yapılıyor ? Bir de ben günde 5-6 tane sigara içerim yani.
Bugün hiç içmedim mesela. İçmediğim günler oluyor. Arkadaş ortamında filan içiyorum bir de çok canım çekerse. Kahvenin yanında ya da yemekten sonra.Ama dediğim gibi 6-7 tane. Sorun olur mu ? Tam narkoz alıcam. Bugünden itibaren bıraksam mı ?
Ay beni bir rahatlatsanız kızlar :) Tek korkum, uyuduğumda uyanamamak.
Bir de Anestezi filmi vardı hani, adam ameliyat sırasında uyanıyor, acıları hissediyor ama gerçekte uyandığı belli olmuyor filan.
Ondan korkuyorum ya :S
Kızlar iyi geceler... Ben safra kesesi ameliyatı olucam Haziran'da ALLAH nasip ederse. İçinizde safrakesesi ameliyatı olan var mı ? Ya da ameliyatın aşamalarını bilenler ?
Bana ameliyattan önce, hangi kontrolleri yapacaklar ? Röntgen filan çekecekler mi mesela ? Ona göre içime sütyen filan giymeyim sporcu sütyeni giyeyim metalsiz filan da çırılçıplak kalmak zorunda kalmayım filan . :) Bunları düşünüyorum.
Ameliyat öncesi ne kontrolleri yapılıyor ? Bir de ben günde 5-6 tane sigara içerim yani.
Bugün hiç içmedim mesela. İçmediğim günler oluyor. Arkadaş ortamında filan içiyorum bir de çok canım çekerse. Kahvenin yanında ya da yemekten sonra.Ama dediğim gibi 6-7 tane. Sorun olur mu ? Tam narkoz alıcam. Bugünden itibaren bıraksam mı ?
Ay beni bir rahatlatsanız kızlar :) Tek korkum, uyuduğumda uyanamamak.
Bir de Anestezi filmi vardı hani, adam ameliyat sırasında uyanıyor, acıları hissediyor ama gerçekte uyandığı belli olmuyor filan.
Ondan korkuyorum ya :S
Taşınızın boyutu nedir ?
Eğer taş büyükse sakın kapalı ameliyat olmayın ,açık olun estetik dikiş atılır ...
sonuçta iç organ ameliyatı olduğu ameliyat sonrası bakım önemli ,
ameliyata girmeden öncede kan değerlerinize ,kalbinize ve akciğerinize bakılıyor ...
hangi ildeniz ameliyatı nerede olasacaksınız bilemiyorum ama iyi bir cerrah olmasına dikkat etmelisiniz
Şimdiden geçmiş olsun ..
bence kapalı ol. Acıkta ustunden kac sene gecerse gecsın sancın oluyo. Hem kapalı veya acık amelıyatta farketmez kesenın hepsını bırden alıyolar. Tasın buyuklugu kucuklugu onemlı degıl. Bende ızmırlıyım ıstıyosan doktorumu onerebılırım. 5 sene oldu bugune kadar bır sıkayetım olmadı.Taşım 2 taneydi çoğaldı. Birinin boyu 14 mm biri 18 mm.
İri mi kalıyor küçük mü bilemedim ?
Neden kapalı olmayayım ???
İzmir de olacağım.
bence kapalı ol. Acıkta ustunden kac sene gecerse gecsın sancın oluyo. Hem kapalı veya acık amelıyatta farketmez kesenın hepsını bırden alıyolar. Tasın buyuklugu kucuklugu onemlı degıl. Bende ızmırlıyım ıstıyosan doktorumu onerebılırım. 5 sene oldu bugune kadar bır sıkayetım olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?