A amiraece Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2023 1 0 6 35 3 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi amiraece #1 Merhabalar. Yabancıyım. Sağlık güvencem yok. Kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım. Ücret bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz
Merhabalar. Yabancıyım. Sağlık güvencem yok. Kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım. Ücret bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.686 2 73.986 598 4 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi amiraece #2 Çorap mı alıyosun da fiyat verelim yahu. Gidip hastanelerle konuşacaksın hangisinde olacaksan
xtweety Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2022 48 41 18 25 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi amiraece #3 amiraece .!.: Merhabalar. Yabancıyım. Sağlık güvencem yok. Kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım. Ücret bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hastaneden hastaneye değişir diye düşünüyorum. Ablam araştırma hastanesinde 8.000 tlye oldu
amiraece .!.: Merhabalar. Yabancıyım. Sağlık güvencem yok. Kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım. Ücret bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hastaneden hastaneye değişir diye düşünüyorum. Ablam araştırma hastanesinde 8.000 tlye oldu
Salon Kadini Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2023 9.438 26.664 468 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi amiraece #4 amiraece .!.: Merhabalar. Yabancıyım. Sağlık güvencem yok. Kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım. Ücret bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hastanelerin saglik turizmi, uluslararasi saglik gibi birimleri var oralari arayip bilgi alabilirsiniz. Sizden bagimsiz soyluyorum. Bu ulkeye pasaportla giren yabancilara seyahat sigortasi sart kosulmuyor mu yahu???
amiraece .!.: Merhabalar. Yabancıyım. Sağlık güvencem yok. Kapalı safra kesesi ameliyatı olacağım. Ücret bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... Hastanelerin saglik turizmi, uluslararasi saglik gibi birimleri var oralari arayip bilgi alabilirsiniz. Sizden bagimsiz soyluyorum. Bu ulkeye pasaportla giren yabancilara seyahat sigortasi sart kosulmuyor mu yahu???
hunternova Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2023 38 30 3 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi amiraece #5 bu konuda kesin bir şey diyemeyiz. çünkü hastaneden hastaneye değişir. yani sizin sorup araştırmanız gerekecek. geçmiş olsun.
bu konuda kesin bir şey diyemeyiz. çünkü hastaneden hastaneye değişir. yani sizin sorup araştırmanız gerekecek. geçmiş olsun.