- 10 Mart 2018
- 138
- 119
- 18
- 40
- Konu Sahibi Yesilgozlereyandim
-
geçmiş olsunMerhabalar 6 ay önce müthiş bir ayrı ile acile gittim yapılan tetkikler sonucu safra kesemde tas olduğu belirlendi ameliyat olmam gerek ama bebegim su an 8 aylik anne sutu aliyo oyuzden ameliyat olamıyorum erteliyorum yani sorum su ki her nekadar yediklerime dikkat etsemde bazen agrim oluyor her seferinde acillik oluyorum acaba başına böyle bişey gelipte evde denediği yöntemle ağrıyı kesen bişey varmı acaba her vuruldugum igne ve serumdan bebegimde nasipleniyo sütten onada geçiyo buda beni çok uzuyo evde yaptiginiz ve ağrıyı geçirdiğiniz bir formulunuz varmı acaba
3 gün sonra agrım gitmiştiTeşekkür ederim ameliyattan sonra toparlanmaniz nekadar sürdü 3 cocuk annesiyim esim calisiyo bana çok fazla yardımcı olamiyo
benim kızımda öyleydi ama yapacak bişeyin yok senin şu anda.Vicdanen rahatsız hissetme kendini sadece 1 güncük hastanede kalıcaksın rahatlat kendini lütfenAnnem var bana yardımcı olacak beni endişelendiren gece sadece beni emiyo biberon almiyo bide yanimda uyuyo butunn gece kolumun altında emzik niyetine beni emiyo
Çok geçmiş olsun. Biraz daha bekle ek gıdası artınca öyle ameliyat olmayı hedefle madem. şimdi az yiyordur ama bir kaç aya yedikleri artınca seni daha az arar.Annem var bana yardımcı olacak beni endişelendiren gece sadece beni emiyo biberon almiyo bide yanimda uyuyo butunn gece kolumun altında emzik niyetine beni emiyo
O zmn sutude bardakla icebilir.. ek gida alir idare edebilir bi kac gun yaniBiberon alsa vericem mama ama almiyo suyu bile bardakla iciyoz biz
O zmn niye konu actin :)Doktorumla konuştuk bu konuyu emzirdigin sürece seni ameliyat edemem dedi daha kucuk olduğu içinde kesmeye kiyamam böyle idare ediyoz ışte
Doktorumla konuştuk bu konuyu emzirdigin sürece seni ameliyat edemem dedi daha kucuk olduğu içinde kesmeye kiyamam böyle idare ediyoz ışte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?