How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Safra kesemde tas var kucuk bebegim oldugu icin ameliyat olamiyorum

Yesilgozlereyandim

iki böcek bir çiçek :))
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
138
119
18
40
Merhabalar 6 ay önce müthiş bir ayrı ile acile gittim yapılan tetkikler sonucu safra kesemde tas olduğu belirlendi ameliyat olmam gerek ama bebegim su an 8 aylik anne sutu aliyo oyuzden ameliyat olamıyorum erteliyorum yani sorum su ki her nekadar yediklerime dikkat etsemde bazen agrim oluyor her seferinde acillik oluyorum acaba başına böyle bişey gelipte evde denediği yöntemle ağrıyı kesen bişey varmı acaba her vuruldugum igne ve serumdan bebegimde nasipleniyo sütten onada geçiyo buda beni çok uzuyo evde yaptiginiz ve ağrıyı geçirdiğiniz bir formulunuz varmı acaba

Merhabalar 6 ay önce müthiş bir ayrı ile acile gittim yapılan tetkikler sonucu safra kesemde tas olduğu belirlendi ameliyat olmam gerek ama bebegim su an 8 aylik anne sutu aliyo oyuzden ameliyat olamıyorum erteliyorum yani sorum su ki her nekadar yediklerime dikkat etsemde bazen agrim oluyor her seferinde acillik oluyorum acaba başına böyle bişey gelipte evde denediği yöntemle ağrıyı kesen bişey varmı acaba her vuruldugum igne ve serumdan bebegimde nasipleniyo sütten onada geçiyo buda beni çok uzuyo evde yaptiginiz ve ağrıyı geçirdiğiniz bir formulunuz varmı acaba
geçmiş olsun
kızım 9 aylıkken ameliyat oldum
ameliyatsız çözüm olmuyor çünkü
basit bir ameliyat 1 gün hastanede kalıyorsun

Annem var bana yardımcı olacak beni endişelendiren gece sadece beni emiyo biberon almiyo bide yanimda uyuyo butunn gece kolumun altında emzik niyetine beni emiyo

Teşekkür ederim ameliyattan sonra toparlanmaniz nekadar sürdü 3 cocuk annesiyim esim calisiyo bana çok fazla yardımcı olamiyo
3 gün sonra agrım gitmişti
ama yine 1 hafta kadar dikkat ettim kendime
sonra normal rutine döndüm
çok korkulacak bir şey değil eğer çocuklarına bakacak birisi varsa bekletme derim

Annem var bana yardımcı olacak beni endişelendiren gece sadece beni emiyo biberon almiyo bide yanimda uyuyo butunn gece kolumun altında emzik niyetine beni emiyo
benim kızımda öyleydi ama yapacak bişeyin yok senin şu anda.Vicdanen rahatsız hissetme kendini sadece 1 güncük hastanede kalıcaksın rahatlat kendini lütfen:KK66:

Çok geçmiş olsun. Biraz daha bekle ek gıdası artınca öyle ameliyat olmayı hedefle madem. şimdi az yiyordur ama bir kaç aya yedikleri artınca seni daha az arar.

Cevaplariniz için çok teşekkür ederim kendime çok dert ediniyorum birazda olsa rahatladım zamana bıraktım su an hakimda hayırlısı neyse o olsun is allah herşeye su evlatlar için katlaniyoruz erteliyoruz rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Bebegim 8 aylik
Gece sutunu azalt kes oyle ameliyat ol desem
Benim kizda emzik gibi emiyor azaltsam aglar gece
Mecburen gece uyanmayi azaltana kadar cekeceksin
Ama tasin hareket ederse sarilik filan yapiyor o zaman mecbur olursun 1 gece herkesi ayaga diker artik
Gecmis olsun cok zor durumun

E mecbursunuz ameliyata. Taşin vücudunuzda kalmasi da riskli diye biliyorum. Önce "can" sonra canan. Uçaktaki gibi maskeyi once kendine takacaksin ki o 3 cocuga uzun yillar annelik yapabil... Ki kapali ameliyat yapiliyor, epidural sekilde uyusturuluyor artik her sey kolay. 8 aylik bebek ek gidaya da geçmeli.

Bi kac gun mama verebilirsin.. sana bise olsa daha kotu! Ihmal etmeden ol ameliyatini bence cok kotu oldugunu biliorum bu tas olayini .. dogum sancisindan daha betermis.. gecmis olsun

Bende kizim 9 aylikken ameliyat oldum.Mama veriyordum zaten anne sutunu jesmek zorunda kaldim. Ne kadar erken olursaniz o kadar iyi. Kapali ameliyat olamak varken acik ameliyat olmayin. Sariliga ceviriyor ayrica. O taslar safra kesesinin agzini falan tikayabilir. En iyisi adam akilli bir genel cerrahla durum degerlendirip doktorunuzun yonelndirmesiyle karar verin. Sonra pisman olmayin. Gecmis olsun.

Doktorumla konuştuk bu konuyu emzirdigin sürece seni ameliyat edemem dedi daha kucuk olduğu içinde kesmeye kiyamam böyle idare ediyoz ışte

Doğru söylüyorsun onun bana ihtiyacı var diye belkide kendimi ondan mahrum edicem böyle giderse kendime güvenip o msaya yatabilsem herşey cozulcek ben bu konuyu açarken sadece hastaneye gitmeden evde nasil bu atakları atlatabilirim diye yazmıştım belkide bu konuda deneyim yasayanlariniz vardır diye düşünmüştüm bu konuyu açma sebebumde buydu

Back