Çok geçmiş olsun.Merhabalar
4 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum. Ne yesem ne yapsam yemeğin boğazıma kadar dizilme durumu, şişkinlik, nefes darlığı yaşıyorum. MR çekildi temiz geldi, safrax başlandı sabah akşam. Ama henüz fayda göremedim (1 hafta oldu) ..
spor yapıyorum, çok kilolu değilim, bazen şişkinlikten hiç bir şey yemediğim oluyor. Bazen dikkat etmekten yorulup canımın istediğini yeme durumu da oluyor ama eski hallerimi özlüyorum.
Sigara içiyorum onu bırakamıyorum ama kahveyi bıraktım 4 aydır içmiyorum. Antepsin şuruptan biraz fayda görüyorum..
Aranızda böyle durumda olan var mı??
Çok bunaldım, hayat kalitem çok düştü..
Bende aynı durumdayım 8 ay oldu ilk zamanlar farkında değildim. Ama son aylar artık karın şişmesi gaz hazımsızlıktna bıktım nedenini hep yediklerime yordum. Ama bugün biranda aklıma ameliyatın eksileri olabilir mi diye geldi . Sanki hamileyim. Kg aldım saniyorum tartıda aynıyım ama feci bir karın şişmesi. Ne yapm bilmiyorumMerhabalar
4 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum. Ne yesem ne yapsam yemeğin boğazıma kadar dizilme durumu, şişkinlik, nefes darlığı yaşıyorum. MR çekildi temiz geldi, safrax başlandı sabah akşam. Ama henüz fayda göremedim (1 hafta oldu) ..
spor yapıyorum, çok kilolu değilim, bazen şişkinlikten hiç bir şey yemediğim oluyor. Bazen dikkat etmekten yorulup canımın istediğini yeme durumu da oluyor ama eski hallerimi özlüyorum.
Sigara içiyorum onu bırakamıyorum ama kahveyi bıraktım 4 aydır içmiyorum. Antepsin şuruptan biraz fayda görüyorum..
Merhaba şu an nasilsinizMerhabalar
Ne kadar oldu ameliyat olalı sizinMerhaba ben de aynı durumu yaşıyorum. O kadar çok besin bu durumu yaratıyor ki ne yiyeceğimi şaşırıyorum