safra ameliyatı sonrası

YesimRose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
191
9
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar safra kesemde çamur çıktı .2 ayrı dr ye gittim ameliyatla aldır dediler . önümüzdeki hafta ameliyat olucam.
bir arkadaşım da aynı ameliyatı olmuştu ameliyat sonrası çok agrısı olmuş 1 ay kadar sonra anca iyileşmiş . hatta sezeryan bana daha kolay geldi dedi . bu herkeste aynımı oluyor bu ameliyatı olup ameliyat sonrasında çok agrı sıkıntı çeken oldumu ? vazgeçmek üzereyim ameliyattan. çok korkuyorum çünkü

öncelıkle sunu soyleyeyım bünyeden bünyeye farkeder.. hem sızın durumuz acıllık olmus artık eger safranızı aldırmazsanız ilerde acık ameliyat olma ihtimalınız cok yuksek..

13 martta tam 1ay olucak benım okadar sancım ve agrım olmadı hatta gorenler inanamadı benım amelyat olduguma.. sadece drmun istedi uzerıne 1gun boyunca hiç kalkmadım yataktan sonrasında yuruyuslerımı yaptım hastane koridorlarında acısada mecbur yurumek sart sonucta..eve taburcu oldugumdada wc ye yada mutfaktan su almak bahanesıyle evde yuruyuslerımı tamamladım.. sadece yataktan kalkarken yada yataga yatarken acı oluyor .. ben 3hafta sonra saga sola donebıldım ,yuzustu yatamıyorum henüz ama oda 2hafta sonra gerceklesır diyorum..

bu arada ameliyattan 3hafta sonrada adetım geldi güyaa 3ay gelmez diyenler yalan soylemıs oluyor yani...

sezeryanla bu çok farklı sezeryan butun karnı kesıyorlar bunda laporaskobikte sadece 3 yada 4delik acıyorlar okadar..sonucta sezeryanda daha çok acın oluyor ama annelık duygusu agır bastıgı için Allaha tarafından o acıların agrılarını hıssetmıyorsun --- yengem soymişti ablamda aynı seyı bana soyleyınce..

gözün korkmasın ol vaktınde.. gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…