safmıyım,iyi niyetlimiyim,hazmedemiyorum.

Paragoz olsam bu kadar harcamazdim ama simdi hep aklimda yediremiyorum simdi altimda araba olurdu diyorum,akrabalarimin taktigi takilar annemin babamin taktigi bilezikler hep gitti,insallah fazlasiyla cikar ondan.

Paragoz olsam bu kadar harcamazdim ama simdi hep aklimda yediremiyorum simdi altimda araba olurdu diyorum,akrabalarimin taktigi takilar annemin babamin taktigi bilezikler hep gitti,insallah fazlasiyla cikar ondan.
Geleceğinizin fiyatı ne? Ne aldıysa aldı, siz geleceğinizi kurtardınız. Yetmez mi? İçine sinerek o paraları yiyebiliyorsa, utanmadan iftira atmışsa size; kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Para kazanılır ama zaman kazanılmıyor. Geleceğe bakın siz.

Ama anlaşmalı bosandik yazini okuyunca sasirmadim dersem yalan olur.
Bu kadar ucuz yakandan dusenecegini sanmıyordum.
Ben bosanirsam karli bosanirim zararli bosanmam,bendem hicbirsey alamayacaksin ,annem ona belli olmaz deyip evi kendi uzerine gecirdi,arsanin tapusuda ablamda ,sana bir kurus vermeyecegim,bunlarida sana ben aldim diyerek trabzon hasir kolye,bilekllik,kupe,dogum gunumde aldigi saat,inci kolye kupe ,tektas herseyi aldi,bende almasina ses cikarmadim(evlilik yikiliyor bunlarmi onemli dedim ,ne aliyosan al dedim,cocuk ceyizime ait bornoz takimini,terligi,ona hediye ettigim tras makinesini,plaj havlusunu falan) aldi,ben sana sunu yaptim bunu yolladim bana sukar borcun var demeyim diye,ertesi gun dilekceyi getirdi imzalatti,iki gun sonra bosandik.ve simdi duyuyorum beni cook seviyomus pismanmis,bende getirsin trabzon hasir kolyemi bana ait olan seyleri dedim ,biz iyi olursak ben ona iyi olursam evlenirsek hepsini daha iyisini verecekmis. Ha bide vicdani rahat etsin diye kredi cekip 30bin verecekmis bana ister araba alsin isterse biriktirsin,onun parasiydi ben harcadim diyormus,ama evlenirsek

Okudum şok oldum resmen. Tek yorumum eğer yazdıkların doğruysa enişte bey iyi vurgun yapmış.

kurtulmussun ne guzel.

yanlarina kar kalacagini mi saniyorsun .

esimin.bi.lafi var

hak yiyen b..k yer .
Afedersiniz ama . uzulme sadece izle .

en büyük hatan eger baştan paranın olmadığıni söyleseydin bu adam senin peşini bırakmıştı..

böylesi adam çok çok çok afedersin para için seni bile satardı.. allah yardımcın olsun demiyorum. olmuş zaten...

ben olsam napardım ;
işin var gücün var.. biriktir biriktir git yurt dışına gezmedigin yer kalmasınn. ilerde illa ki düzgün bir adam çıkar karşına..

tabi ii bu sefer, sen bi kuruşum bile yok dediğinde paran icin mi senin yanındayım dicek birini bul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…