- 20 Temmuz 2015
- 156
- 35
- 38
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
Daha önceki çok bunaldım konumdan beni hatırlarsınız,evlenmeden once (adam bıle diyemiyorum) x bana babam annemi aldattı o ş.r.fsızden beş kuruş almam dedi,sattıgı araba parasını annem kanser dıyerek annesıne verdı,kendısınınde hıc bırıkmış parası yoktu,hatta kredı kartı borcu ve ögrenım kredısı borcu vardı,tam olarak ne kadar borcu oldugunu bılmıyorum,benım uzerıme cok dusuyor cok ılgılenıyordu,bende evlenıp mutlu olacagız kımın verdıgının ne onemı var dıye dusunup bende olan 10bın,annemden aldıgım 17bını aralıklarla ona yolladım,benım evımde oturduk,maaşımla da gelınlık bındallı dugun gunu ablasının saç parasını bıle verdım,8aylık evlılıgımızde hep huzursuzluk cıkardı x in annesine anlattıgımda ay bıktık boşanıyosanız boşanın tepkısıyle karsılastım,annesı sureklı benı tek gordugunde para istemediğim halde col borcumuz var paramız yok dıye konustu, yazlıgını sattıgını 80bınının oldugunu ogrendım,altınların parasından annemın 17bınını gerı verdım,x annene para verdın dıye tartısma cıkarıp altınlarda. kalan 11,50bını aldı,annem borc vermıstı borcumuzu odedık desemde anlamadı,annesıde sen bızım altınlarımızdan annene nasıl para verırsın dedı durdu,annem para vermıstı gerı odedık dedıgım halde bız gormedık parayı sana verdıyse sen maaşından gerı verecektın dedı ee oglun harcadı dedıysemde anlamadı,sonuc 8ay kıra vermeden oturdu,dugun once 27bın,takılardan 11,50bını aldı,bosanmak ıcınde evdekı altın kolye kupe yuzuk neyım varsa aldı,dogum gunumde aldıgı saatı ıle gerı aldı ınternette satacakmıs,beyaz esyaları almasın diyede 3500tl verdım,en sonda modemı uzerıne al 24ay vadelı yaptım fazladan para odeyecegım deyınce sınırlendım once bana aıt olan aldıgım takılarımı gerı ıade et deyınce ortalıgı bırbırıne kattı,annemı ,babamı aramıs yeter artık düşün yakamdan ,bir kurtulamadım sizden ,istemıyorum bıraksın pesımı hala pesımde kosup benden bırseyler ıstıyor, benım uzerıme yuruyor (aynı iş yerinde çalışıyoruz)seni öldürecegım dıyor,babası arıyor eşyalarımızı verdık daha ne ıstıyorsun annesı mesaj atıyor dılerım allahtan eşyalarımızla göz yaşı işinde oturursun sana sadakamız olsun,zaman gectıkce daha da kinleniyorum,sımdı anlaşmalı bosandık onuda kendısı ıstemıstı (bosanmayı ben actım ve harç parasını ben yatırdım yarısını verecegını soylemıstı ınanmıstım vermedıgı gıbı arkadaslarının yanında bıtın dugunü ben karsıladım ,bosanma parasını bıle ben verdım,annesı dugunde cok masraf yaptım deyıp takılarımızı aldı diyor)anlaşmalı boşandık,şimdi giden paralarıma acıyorum,evlenırken 27bınım vardı sımdı 5bın borcum var,oda evlenırken borcu vardı tek kurus harcamadan evlendı ayrılırkende 5bın tl takılarla 3500tl parayla ayrıldı,belkı evlılıktede bırıktırmiştir.