Safkan asil dişi Labrador

meldas

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
164
9
$IMG_5445.jpg $IMG_5447.jpg $IMG_5506.jpg
O ırkının en güzeli ve en asili.Bir tay yavrusu gibi
Dişi / kısırlaştırıldı ve gelecek hafta ile yeni sahiplerini bekliyor.

Siyah inci mizin çok meraklısı var , ama onu en az onun kadar asil bir hayvansevere sahiplendiricez.

Çok tatlı Siyah İnciniz en kısa zamanda iyi bi yuva bulunur umarım.
Kaç yaşında?

Sorması ayıp 2 yaşından sonra neden verme gereği duydunuz?Özel oldu belki ama...

Biz hayvanseverler derneğindeniz ve tüm köpekleri ücretsiz sahiplendiriyoruz.

Benim 2 köpeğim var, hasta köpeklere de geçici annelik yapıyorum.

Özellikle ev ortamına alışık köpekleri hemen sahiplendirmeye çalışıyoruz.

Bünyeleri sokaklara dönmeye el vermiyor.

yaşını ve şu anda hangi şehirde olduğunu şehir dışına sahiplendirilme yapılıp yapılmayacağını irtbat numarasını yazarsanız daha iyi olabilir
bol şans

yaşını ve şu anda hangi şehirde olduğunu şehir dışına sahiplendirilme yapılıp yapılmayacağını irtbat numarasını yazarsanız daha iyi olabilir
bol şans
İlginiz için çok teşekkür ederiz. Labradorumuz Istanbul Anadolu yakası/ Hasdal Barınağı'nda.

Şehirdışında sahiplendirmeye pek gönüllü değiliz, fakat eğer bize hakkınızda daha fazla bilgi yollarsanız sevinirim.
Çalışıyor musunuz, köpek nerede bakılacak, köpeğin senelik bakım ve aşılarını yaptırmayı taahüt edebiliyor musunuz?
Standard sahiplendirme formunu ekte göndermeye çalıştım fakat olmadı. Sadece resim kabul ediyor gibi. E-mailinizi gonderirseniz sevinirim.
İlgilenirseniz bize iayavu@yahoo.com,champagnemls@gmail.com, esramacal@gmail.com,simyor@hotmail.com 'a tüm iletişim detaylarınızla e-mail atınız, gönüllülerimizden biri size dönecektir.

Sevgi dolu günler

ben sadece açıklayıcı olsun araştıran kişilere daha çok yardımcı olsun diye yoksa benim bir labrişim var
yalnız bir şey sorucam barınaktan sahiplendirmeler şehir dışına olmuyor sanırım sözleşme imzalayınca şehir dışına sahiplendirme yapılıyor mu bilginiz var mı ilerde belki olurda istanbuldan vs ben ankaradyaım gerçi bir can sahiplenmek isteriz sözleşme imzalamak bizim için hiç önemli değil ki kendi kedilerimin yavrularınıda sözleşme imzalattırıp verdim ama bunun haricinde bir şeyler istiyorlar mı onu merak ettim

X