• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şafak Sezer kriz geçirdi hastanelik oldu.

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.574
598
Kolpaçino filmiyle gündemde olan oyuncu Şafak Sezer Bağcılar'da bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneyi birbirine katan Şafak Sezer'in çığlıkları ve küfürleri koridorları inletti.

Oyuncu-yapımcı İsmail Filiz, meslektaşı Şafak Sezer'in sağlık durumuna ilişkin, "Şafak abi hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun yaşayan bir insan. Çok yakın bir arkadaşını kaybettiği için sinirleri biraz bozulmuş olabilir, aldığım bilgiye göre bugün de evine çıkıyor, normal hayatına devam edecek." dedi.

Sezer'in yakın bir arkadaşının hayatını kaybetmesi üzerine moral bozukluğu yaşadığını aktaran Filiz, "Hepimiz insanız ve duygularımız var. Sevdiğimiz insanları kaybetmenin acısı çok büyük olabiliyor bazen. Şafak abi de hem mesleği, hem yapısı gereği duygularını çok yoğun yaşayan bir insan. Çok yakın bir arkadaşını kaybettiği için sinirleri biraz bozulmuş olabilir, aldığım bilgiye göre bugün de evine çıkıyor, normal hayatına devam edecek." ifadesini kullandı.

Kaynak : http://www.habermetraj.com/mobil/haber/530/safak-sezer-kriz-gecirdi.html

Mesleği gereği, ünlü olduğu için onun küfürlerini hastane koridolarında tolere etmemiz mi lazım?
Bu adamı ben çok şımarık buluyorum. Hasbel kadar ünlü olmuş gibi.

Aynı şeyi düşündüm sabah. Bu adamın bir yeteneği yok, şu ünü ona fazla bile. Dizi oyunculuğunda kalacaktı çok daldan dala kondu bir Gezi'ye katıldı sonra döndü iktidara yanaştı... Bu tip adamların çapı için fazla eylemler bunlar.

Yuh, terbiyesize bak. Buna bahaneler bulmak da pişkinlik.

Kafaya sunnet derisi surmek iyi gelmemis..:KK64:Yan etkisi bayagi gucluymus demek ki..:-)

Back