- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
-
- Konu Sahibi shadowqueen
HmmSevgili anne adayları; böyle bir liste var mı baktım ama göremedim... Son adet tarihimiz, kaç haftalık gebeyiz, muhtemel doğum tarihimiz ve belli olduğunda da cinsiyetlerimizin bir arada olacağı bir liste olsun dedim.Bu listeye göre hangi arkadaşımız doğum yapmış bilgimizde olur.
Sizce nasıl? Var mısınız
Guzel olurSevgili anne adayları; böyle bir liste var mı baktım ama göremedim... Son adet tarihimiz, kaç haftalık gebeyiz, muhtemel doğum tarihimiz ve belli olduğunda da cinsiyetlerimizin bir arada olacağı bir liste olsun dedim.Bu listeye göre hangi arkadaşımız doğum yapmış bilgimizde olur.
Sizce nasıl? Var mısınız
Guzel olurbenim su anda 23 haftalik, kizim olucakmis Allah izin verirse, 14 mayista seker yuklemesi icin cagrildim, muhtemel dogum , agustosun sonu
Senin ne zaman Allah kismet ederse?Maşallah prensese, hayırlısı ile sağ sağlim gelsin dünyaya, listeyi sizinle başlatıyorum o zaman
Senin ne zaman Allah kismet ederse?
çok beklemiş kızın. allah bi avazda kurtarsınBende 39+5 im kızım olucak
normal mi olacak sezeryan mıevet naz yapıyor kızım :) 6 mayısı bekliyoruz ona göre belli olucak
normal olucak allah izin verirse tabi bi aksilik olmazsa onun için bekliyorumnormal mi olacak sezeryan mı
allah 1 avazda kurtarsın. ben de istemeyerek eşimin ısrarı ile normal yapacam. şuan 39+1iznormal olucak allah izin verirse tabi bi aksilik olmazsa onun için bekliyorum
rabbim yardımcımız olsun seninde ilk gebeliğin miallah 1 avazda kurtarsın. ben de istemeyerek eşimin ısrarı ile normal yapacam. şuan 39+1iz
yok 2 yaşında bi kızım var. dururabbim yardımcımız olsun seninde ilk gebeliğin mi
allah bağışlasınyok 2 yaşında bi kızım var. duru