Dokunulmazlığı,kadın olması,özel durumuna rağmen milletvekiline böyle davranan,normal vatandaşına neler yapmaz diye düşünüyor insan.Bizde 1 mayıs malesef işçi bayramı değil,işçileri tartaklama ezildikleri yetmiyormuş gibi birde biz ezelim mantığıyla ortaya karışık biber gazı,tazyikli su,coplu bir kutlamadan başka birşey değil.Gerçi bu gözler bayrak satan adamı bile önce gazlayıp sonra gözaltına alan,tekerlekli sandalyede elinde türk bayrağı bulunan vatandaşı tazyikli suyla sandalyesinden düşüren bir müdahale!şekli görmüş başka neye şaşırabilir ki ?
Bir Akp'li milletvekiline bu yapılsa ne olurdu acaba kaç polis görevinden alınırdı? Kaç yıl mağdur edebiyatı yaparlardı?
Bir Akp'li milletvekiline bu yapılsa ne olurdu acaba kaç polis görevinden alınırdı? Kaç yıl mağdur edebiyatı yaparlardı?
Katiliyorum....
Dokunulmazlık sadece AKP ve akrabalarina özgü bir durum galiba..
Polis milletvekilini gozaltina almaya calisir, parti baskanlari sehven sorguya cagrilir.. Mağdur AKP olur:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Chp li milletvekili Mahmut tanal polise tokat atti ona ne diyecksnz?
Polis tokat atmaya çalıştı milletvekili de yumruk atmış adam ayrıca kafasından yaralanmış gözlüğü kırılmış olayı yarım yamalak söylemeyin
Dikkat edersenz sizin miş la mişle kulak dolma baskasndan duyma konusmadm.az once haberleri izledm goruntu gayet netti.polis tokat filan atmaya calismadi.milletvekili tokati basti polise.gozlugu filan da kirilmadi...
Ayrıca böyle bir şey olması Şafak Pavey'e yapılan muameleyi haklı çıkarmaz
Bende haberlerde izledim hatta ilk orda gördüm olayı kafasındaki yarayıda arbede çıkmış ayrıca tekrar videoyu izledim az önce hatta yanındakilerde da vekile vuran polis gelsin falan diyorŞiddetin hiçbirini savunacak değilim ben keşke yasaklanmasaydı da böyle şeyler olmasaydı
Chp zamaninda 1 mayisi kutlamak bile yasakti.simdi 1 mayis resmi tatil.taksim yasak denmis kutlamalar yasak degil.muhalefetin milletvekilleri bu yasagi niye delmeye calisip ortami germeye calisiyorlar ki.provakatorlere canak tuttular resmen.gerci genel baskanlari ulkesini merkel e yazip sikayet ediyorsa onlardan da farkli bisey beklenmezdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?