Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kacinci denemen ve nasil bir surecti? anlatirsaniz cok sevinirimBen 8 haftalık hamileyim çok şükür
Canım basta şunu belirteyim herşey nasip ama kesinlikle çok doğru bı seçim olacak şafak bey sizin için.kacinci denemen ve nasil bir surecti? anlatirsaniz cok sevinirim
Rabbim tez zamanda nasip etsin bacım sana ben oradayken dışarda da çok hasta geliyordu oraya istersen bı ön görüşme yap ne bilim vitaminler verir sana ama sanada tavsiyem en az bı iki ay düzenli her sabah aç karnına bı tane avokado ye o süreçte sağlıklı beslen günde iki üç litre su iç günlük yürüyüşünü yap sanırım amh düşüklüğü var sende iki tane yumurta olsun ama sağlıklı olsunCanim bende yumurta kalitesizligi var, yurt disinda yasiyorum bunun tedavisi mumkun degil dediler bende turkiyede hekim ariyorum caresizim rabbim insallah yardimcim olur
Benimde pco vardı yumurtam kalitesiz miydi bilmiyorum ama ben baslamadan önce kendimce evde önce başladım yediklerime kiloma spora egzersize bol suya vs ve biloyon mu pco doktorların en sevdiği hasta türüYok canim tam tersi amh yuksek benim pcos var adet duzensizligi ama yumurta kalitesizligide ustune gelince isler zorlasiyor rabbim tez vakitte nasip etsin insallah cok uzuluyorum
Olur bi bakarim sizdemi o doktorda tedavi oldunuz?Bende safak hocadayim. Yurtdisindan geliceginizi okudum, bu durumda transfer icin ayri bir zaman geliceksiniz demek. Safak hoca taze transfer yapmiyor.
Yurtdisinda bulunuyormu bilmiyorum ama spero alfa ve femin kullanmani oneriyor baslamadan once. Proxeed de olur dedi esimden icin. Hollanda/almanyada satiliyor proxeed diye biliyorum. Gelmeden once takviyelerle on hazirlik yapman senin icin yararli olabilir
Merhaba ben Eylül 2022 yılında hoca Tip fakültesinde görevliyken tedavi olmustum. Once opu yapildi daha sonra Nisan 2023'te transfer yapildi ve tedavim olumlu sonuclandi. Bebeğimi sağlıkla kucagima aldım. Benim tekrarlayan erken donem gebelik kayıplarım mevcuttu. Öncelikle surecim buna göre şekil aldı ve istenilen tahliller buna göre yapildi. Genetik testler, spermiyogram ve antikoagulan testleri istenmişti o dönemde. Bunların sonucuna göre hareket etmiştik.Safak olganla tup bebek tedavisi olan varmi? Nasil bi surec?
Sizde sorun neydi? Neguzel bebeginize kavustunuz insallah rabbim banada nasip ederMerhaba ben Eylül 2022 yılında hoca Tip fakültesinde görevliyken tedavi olmustum. Once opu yapildi daha sonra Nisan 2023'te transfer yapildi ve tedavim olumlu sonuclandi. Bebeğimi sağlıkla kucagima aldım. Benim tekrarlayan erken donem gebelik kayıplarım mevcuttu. Öncelikle surecim buna göre şekil aldı ve istenilen tahliller buna göre yapildi. Genetik testler, spermiyogram ve antikoagulan testleri istenmişti o dönemde. Bunların sonucuna göre hareket etmiştik.
Yapılan tetkiklerde antifosfolipid antikor sendromu ( bir nevi pihtilasma bozuklugu) nedeniyle tekrarlayan kayıplar olabileceği söylendi. Tedavi tarihinde ben 36, eşim 39 yasindaydik. Toplamadan sonra transfer surecim sıkıntılı oldu 2 kere gribal durum nedeniyle transferimi ertelemek zorunda kaldık. Ama çok şükür sabrın sonu selamet oldu. Oglum su an 7,5 aylik ve cok sukur saglikli bir bebek. İnşallah Rabbım kimsenin kucağını boş koymasın... Bu süreçten en büyük kazanimim sabrı öğrenmek oldu belki deSizde sorun neydi? Neguzel bebeginize kavustunuz insallah rabbim banada nasip eder
saglikla buyutun oglunuzu insallah gercekten isyan etmiyom ama kendimizi cok kotu ve caresiz hissediyoz rabbim bizede nasip eder insallahYapılan tetkiklerde antifosfolipid antikor sendromu ( bir nevi pihtilasma bozuklugu) nedeniyle tekrarlayan kayıplar olabileceği söylendi. Tedavi tarihinde ben 36, eşim 39 yasindaydik. Toplamadan sonra transfer surecim sıkıntılı oldu 2 kere gribal durum nedeniyle transferimi ertelemek zorunda kaldık. Ama çok şükür sabrın sonu selamet oldu. Oglum su an 7,5 aylik ve cok sukur saglikli bir bebek. İnşallah Rabbım kimsenin kucağını boş koymasın... Bu süreçten en büyük kazanimim sabrı öğrenmek oldu belki de
Merhaba canım ben şu an transfer için bekliyorum. Hastaneye 58 bin ödeme yaptık, 2embriyo donduruldu 16.500 ödeme yaptık, ilaçlar 35 bin tuttu, muayene ücreti 2.600 dü sanırım. Toplam 110-120 bin civarı. Güncel fiyat şimdilik böyle.Merhaba arkadaşlar bizde Şafak hocayı düşünüyoruz ama güncel fiyatlar nedir bileniniz var mı