Gebeliğe Hazırlık Şafak 14 eylül :) bata son 10 gün :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bat ım dün idi.bugün test yaptım belki silikde olsa çıkar diye,herhangi bir belirti yok sizlerde durum nsıl...

bat 17 siydi ama dün akşam kahverengi leke bugünde adetim tam olarak geldi tam 4 gün önce başladı 22.günümde regl oldum..

Kizlar gunaydin gece gelimce test yaptim negatif :) 1 gün gecikti adetim gögüslerim catlicakk sıkıntılar basio adet olcaksam da olayim olmucaksam da bebis oldugunu biliyjm :)

benimde 4 gün erken geldi adetim.. doktora gittim kist varmış ondan erken gelmiş olabilir dedi.. pazartesi kan vericem yine

Mrb kızlar bat bugün henüz adet olmadım. 2 gün kala test yaptım silik çıkmıştı 1 gün kala yaptım negatif. Bugün yine yaptım aşırı zor görünüyo gibi gölge var gibi tam emin olamadım hiç bi belirtim de yok normalde 10 gün öncesinden başlardı :/

Insallah hamissindir canim

Adetim 2 gün gecikti bugün oldum o #miratech gebelik testinin pozitif cizgisi de gercekten beni yipratti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…