• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Safa -Fatih-Meltem-İlgi hastanelerinde doğum yapan anneler tavsiyelerinizi bekliyorum

trmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
9
2
88
Merhaba anne ve anne adayları;

Şuan 8 aylık hamileyim ve artık doğumumu yapacağım hastaneyi araştırma vaktim geldi. sizinde görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istedim. öncelikle aradığım özellikler:

*Hastanenin doğumevi olması,
*Kadın personelin olması,
*Güvenilir, derdimi anlayabilecek ve ilgi gösterecek bayan doktorun olması...

Bu özellikte birkaç hastane buldum ve bunlar hakkında bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edecektim.

Öncelikle "Yenibosna Safa Hastanesi ve doğumevi" hakkında bilgi almak istiyorum. Bu hastanede doğum yapmış, benimle olumlu veya olumsuz tecrübelerini paylaşacak anneler var mmı?

Sonrasında;

"Fatih Kıztaşı doğumevi"

"Özel Meltem Hastanesi ve doğumevi"

"Özel İlgi hastanesi ve doğumevi"

Hastaneleri hakkında bilgi almak istiyorum. Benimle bu hastaneler hakkında düşüncelerinizi bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?:CüvCüv:

Merhaba anne ve anne adayları;

Şuan 8 aylık hamileyim ve artık doğumumu yapacağım hastaneyi araştırma vaktim geldi. sizinde görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi almak istedim. öncelikle aradığım özellikler:

*Hastanenin doğumevi olması,
*Kadın personelin olması,
*Güvenilir, derdimi anlayabilecek ve ilgi gösterecek bayan doktorun olması...

Bu özellikte birkaç hastane buldum ve bunlar hakkında bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica edecekti

Öncelikle "Yenibosna Safa Hastanesi ve doğumevi" hakkında bilgi almak istiyorum. Bu hastanede doğum yapmış, benimle olumlu veya olumsuz tecrübelerini paylaşacak anneler var mmı?

Sonrasında;

"Fatih Kıztaşı doğumevi"

"Özel Meltem Hastanesi ve doğumevi"

"Özel İlgi hastanesi ve doğumevi"

Hastaneleri hakkında bilgi almak istiyorum. Benimle bu hastaneler hakkında düşüncelerinizi bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?:CüvCüv:

sen deneyimlerini paylaşabilecek misin? uzun zaman olmuş ama.eminim güzel bir hastanede bebeğine kavuşmuşsundur.ben doğum yaptığımda buraya yazacağım ki insanlara faydalı olayım en azından bir fikir verebileyim.

Back