benım de bu yagaa ıhtıyacım var konyadayım ve tanııdk yok. internetten dogal dıye yerlerden aldım guzel aama ben o koylulerın yaptıgından ıstyorum . aracı olabılecegız bırılerı varmı acaba
yöresel ürünlerin satıldığı pazarlar oluyor veya pazar değil de, atıyorum ''10-19 ekim arası malatya günleri'' gibi organizasyonlar oluyor. istanbulda ege tarafından biyerin tanıtım günü-haftası olursa rahatlıkla bulursun.
arkadaşlar annemlerin kendi zeytinlikleri var yağımızı kendimiz üretiyoruz yani saflık derecesi belgeli satmak için yapmıyorlar normalde eğer fazla ürün çıkarsa yani artacak gibi olursa o zaman satıyorlar normalde biz kendimiz için üretiyoruz yani ama isteyen olursa özelden irtibata geçebiliriz ..
Ben Ege yerine Akdeniz yağı kullanıyorum, yemek için de bakım için de... Fiyatı inan bilmiyorum ama, Antakya yöresinden bu tip şeyler satan bir market görmüştüm yemeksepetinde oraya bakabilirsin.Hatay, Akdeniz, Ege mutfakları üzerine olan restorantlardan da alabilirsin.Marketlerdeki ürünlerin hakiki olduğuna inanamıyorum:26:
Ben Ege yerine Akdeniz yağı kullanıyorum, yemek için de bakım için de... Fiyatı inan bilmiyorum ama, Antakya yöresinden bu tip şeyler satan bir market görmüştüm yemeksepetinde oraya bakabilirsin.Hatay, Akdeniz, Ege mutfakları üzerine olan restorantlardan da alabilirsin.Marketlerdeki ürünlerin hakiki olduğuna inanamıyorum:26:
canım antakya da üretilen yağlar saflık bakımından tam standartından çıkıyor yani ayrıyeten saflaştırmak için herhangi bir işlem görmüyor kendim antakyalıyım biliyorum üretimini yaptığımız için ..
canım antakya da üretilen yağlar saflık bakımından tam standartından çıkıyor yani ayrıyeten saflaştırmak için herhangi bir işlem görmüyor kendim antakyalıyım biliyorum üretimini yaptığımız için ..
Aynen canım bende oralıyım, çok şanslıyız çok Özellikle hani şu elle sıkıla sıkıla çıkartılan yağ var bilirsin adı su yağı mı ne, kadınlar elleriyle sıka sıka yapıyor o saça öyle iyi geliyor ki
günaydın bu konuda şanşlı oldugumuzu düşünüyorum akdeniz bölgesinde yaşıyorum bizimkiler 10 yıldır bütün yemeklerinde zeytinyag kullanıyorlar biz köyden alıyoruz kg buse 6 tl almıştık marketlerdeki zeytinyagına güvenemiyoruz internetten al diyecem ama ne kadar güvenli olur ki hakiki midir acaba yoksa sahtemidir