Siz konu sahibesinin kayınvalidesi oluyosunuz sanırımYazık ya bu kadınların emeklerine.nolmuş yani hem kadın bakmaya gelmiş hemde yok şuna sinir oldum vay şöyle dedi vay bunu dedi saçını süpürge et evlat büyüt evlendir karşılığa bak KV ler düşman değildir yani ağzını bantlayıp kenardada oturmasını beklemeyin büyüktür tabiki bildiğini söyleyecek neden art niyet arıyosunuzki hiç bir anne evladınında gelinininde torununununda üzülmesini istemez bence eski gelinlere bi bakın neler çekmişler böyle ottan çöpten şeyleri sorun yapmayın hayatta daha büyük sorunlarda var biraz anlayışlı olun ya.
Enharbikız yorumuna güldüm.yorumlara bakılırsa sanırım ben safım eşimde iyi niyetli olduğumu biliyor.ama bana çok değer verir ezdirmezde arada kalıyor işte.nasıl insan bu kadar ısrarcı olur ki gelinle iyi gecineyim aram bozulmasın diye düşünmezmi hiç.bu ısrar saflıktanmı yoksa dediğimiz gibi otorite kurmaktanmı.öyle ise asla başaramaz.yoruldugumuz yanına kalır.o zaman çalışınca ben bebegime bakmak isterse daha çok sorun cıkar mı.bakın bu davranışları yüzünden bakıcıda büyüyecek.halbuki karısmasa herseyime bebek güvende olur eve geldiğimde yemeğim hazır olur.torununu sever yalnız kalmaz.
Saf olduğunu düşündüğüm bir kv var yani iyi niyetli.ama öyle şeyler yapıyor ve söylüyorki kafam karışıyor.yeni dogum yaptım bana bakmaya geldi bebekle aynı odada kalmak istediğini söyledi gerekçe ben rahat uyuyacakmısım birde başedemezmisim.(komik) ayrıca Çok sinir bozucu.tabiki izin vermedim.yeni eve taşındık benim isteğimle, tlfda muradına erdinmi dedi.iyi niyetle demis olabilirmi.takmış gibi yatak odama ikidebir temizleyelim diyor.daha bunun gibi bir çok şey var.her isime karısıyor anneliğime bile.emzirmemden tutun her şeye karıstı.üstelikte ısrarcı kızdığım halde karışma huyundan vazgecmiyor. beni izliyor evde sürekli açık arıyor gibi hissediyorum.sizce bunların hepsi iyi niyetten mi.eşim öyle diyor.yasını almış çalışan bir bayanım karışılmak hoşuma gitmiyor.bazen ona kızıyorum bazen kendime ona kızdıgım için..annem çok saygılı izinsiz odama dahi girmez.eşim o senin annen huyuna geçmiş diyor.her seye eşim için sabrederim ama bebek mevzusuna gelince kabullenemedim.bence çok saf farkında bile değil yaptıklarının yanlıslığından evinde iyi ağırlar aileme karşı saygılı.uzun yazıyorum ama sanırım bu cesareti eşimden almış olabilir.evliligimizin ilk zamanlarında ilk kavgamizi annesine anlatmıstı ben kimseye anlatmamıstım bu cesaretle mi aceba bu rahatlıkşimdi her şey yolunda ama iste o hatayı yapmamalıydı.siz ne düşünüyorsunuz.saf mı yoksa...
Ben cahilim demiş ama sen biraz sabırla tatlı dille halledersin gibi.köylü safı gibi geçiniyor işte al bi tanede bende var bundan o kadar ısrarcıki 2 ay kaldı bebek olduğunda bizde sinirden ölüyodum 3 oğlu var bir insan hiçmi çocuk bakması bilmez ya anca yaptığı saçma sapan boncuklar var foklör ekibinin kızların başına taktığı şalvar vs getirmiş el kadar çocuğa bunları takıcam diyo hayır öyle bişey yok dedim yok abi bunun gibi saçma sapan şeyler hep ısrar hayır diyorum 100 kere söylüyo onun yanısıra bide bizimki pis ellerini yıkamaz tuvalette ve sürekli burnunu karıştırır bide arkandan konuşur bişey dedimmi ben cahilim der hemen ya bu kadar olmaz ya bizim bebek emzik almadı kenarda bardakta duran belki 15 günlük suyun içindeki kıl mıl dolmuş baktım çocuga veriyo zorla üff üf valla korkuyorum 2. cocuğu doğurmaya o zaman hepten kalır bizde napcam bilmiyorum açılmış konum var k.v ilgili benimde bu k.validelerden psikolojimiz bozuldu gitti.....
Kesinlikle saf değil. Otorite kurup sizin kendi çekirdek ailenizi yönetmek istiyor
Siz konu sahibesinin kayınvalidesi oluyosunuz sanırım
Ben cahilim demiş ama sen biraz sabırla tatlı dille halledersin gibi.