Saç Rengi ve Saç Boyama saf kestane siyah oldu

kptays

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
61
2
621
İzmir
selamlar,

ışıltılı kahveye boyadığım saçımı şimdi saf kestaneye boyadım ve siyah oldu. acaba yine açma işlemimi gerekecek dersiniz? ben kahve tonları istiyordum ya boyanın üstündeki renkle hiç alakası olmuyor çikolata kahveye boyasam olur mu acabaa. yardım ediin

ben konu açmışdım ama sadece okunduğu için arkalarda kaldı saçı evde boyarken kutu üstüne asla inanmayın daha az bekletin sonra bekledikçe siyah oluyor kestane rengi bakırımsı gibi renk hangi marka hangi numara kullnadınız yazarsanız daha iyi anlaşılır yeni boyadıysanız en az 20 gün geçmeden boyamayın bence hem boyanın akma durumuda olablir bende forumda sormuşdum palette deluxe 3.65 çikolata kahve boyayanlar ne sonuç elde etti merak ediyorum aslında bazıları gene siyah olduğunu yazıyor suan saçınız siyah görünümdeyse bide çikolata kahve boyarsanız simsiyah olur kat kat bence bekleyin yada karamel tonlarında boyarsanız siyahlık kırılır hoş bir kahve olabilir bu tabi benim fikrim daha bilgili arkadaşlarda yazarsa daha iyi olur

Merhaba arkadaşım.. sorunun çoğu kişinin yaşadığı bir problem.. evde boyamalarda tek renk tercih edilmemelidir.. çünkü görülen renkten kat kat koyusu çıkıyor genellikle.. o sebeple bu konularda bilgin varsa, bir tüp istediğin renk bir tüp de o rengin daha açık tonunu alırsan ancak boyandığı gibi istediğin sonuca yakın (koyu olmayan) renk elde edersin.. şuanki renginin akmasını uzun süre beklemek istemiyorsan eğer, saçlarını şampuanla değil, beyaz sabun ile yıkamalısın.. beyaz sabun boyanın akmasını sağlar çünkü.. onun yaptığı sertliği engellemek için ise yıkanma işleminden sonra kremini kullan...

çikolata kahve şuan boyarsan bir etkisi olmayacak.. ancak saçın açıldıktan sonra söylediğim gibi açık bir ton da karıştırırsan yararı olur...

beyaz sabunda ph dngesini bozabilir bana kalırsa..bir süre beklet istersen..akar zamanla..şu an kahve tonları boyasanda saçın ton olarak açılmaz..

iyi bu konuyu açmışsınız :)
saf kestane kutusunun üzerindeki rengi çok beğendim ancak daha önce kestaneye boyadığım saçlarım siyah olduğu için araştırmadan almak istemedim...
iyi ki almamışım yoksa yine saçımı açmakla uğraşacaktım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…