Sivilceli Ciltler Saf alkol sivilcelere iyi gelir mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

boshluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
60
0
:hooray:böle acccayip derecede sivilce vardı bend..ammaa nasssıııı iğrenç böle anlatamam..böle anlımda yanağımda çenemde minik minik sivilceler varı..tabi bunların yanında bikaçtane de ağrılı büyük sivilceler de..ya yüzüm oadar pis görünüodu ki anlatamam..sonra ne mi yaptım yüzümü buhara tutup bi peeling yaptım ,yüzümü temizledikten sonra da pamuğa biraaaaaazzzzzzz.....sıkı durun işin püf noktası geliiioo kıslaarrr eveeett pamuğa biras saf alkol döküp yüzüme böle sivilceli yerlere sürdüm..ve gerçekten 1 günde bile faydasını gördüm yaniii..deneyinnn benc:hooray::hooray:a.s.

saf alkol çok tehlikeli canım, yüzünde izler kalmasına neden olabilir..

bend öyle düşünmüştüm ama suna dumankaya da bi maskesinde saf alkol ve aspirini önerince pek bi zaraı olcağını düşünmedim tatlım ya

ya şimdi bişey söyleyin bu yöntem gerçekten geçiriyormu sivilceyi yoksa riskli bi yöntemmi nolur bişi söyleyin kararsız kaldım ya(

kızlar alkol direk cilde temas etmemeli hele etkisini azaltmadn..çok zararlı..tahriş etme etkisivar..bir şeyleri geçireyim derken daha beterini yaratmayın derim...a.s

bugün bir sitede okudum saf alkolle sivilcelerinizi ovabilirsiniz diyordu.ama ben yine de cesaret edemem sanırım..yan etkisi olduğunu düşünüyorum..hem her insan kullanamaz bunu özelliklede cildi oldukça hassas olanlar için yanlış bir bilgi olabilir..

yaaaaaa??!!!!..gerçekten yapar mı tüylenmeeee..emin misin kısss???!!

canım evet buna şahit oldum
yakın bi arkadaşım yüzündeki sivilcelerden kurtulmak icin her gece yüzünü alkolle silip yatıyordu.
bi müddet sonra sivilceleri azaldı ama yüzünde tüylenme meydana geldi kafamçokkarıştı
daha büyük bi kompleks yarattı bu onda
dikkat edin derim
+ cilde sürülen alkolün güneş ışınlarıyla temas etmesi halinde kalıcı lekelere sebep olduğunu da unutmayın şekerler :1closedeyes:

tatlım bend ilk başta tereddüt etmiştim ama işte bend suna dumankayanın bi sivilce maske tarifinde 6 aspirinle 100 gr alkol karışımı önermişti..bend suna dumankayanın bi önerisi olduu için biirascık cesaret aldım..ama şimdi şöyle yapıorum gülsuyuyla seyrellttim öle kullanıorum sabah akşam bu da faydalı oluo

cnm belki başka bişeyden dolayı olmuştur tüylenme cünkü kullandığımız tüm toniklerin içinde alkol var..özelliklle clean&clear ın siyah nokta temizleyici toniğinde bol miktarda alkol var ..yani belki başka bişeden dolayı tüy cıkmıştır

Googlede sivilceler için araştırma yaparken bu konuya denk geldim
demek bizimik k.k. da da bu konu konuşulmuş
şimdik bazu yorumları okudum
tahriş - kıllanma- lekelenmeyapar gibi düşünceleriniz olmuş
Ama dktrlar yeni doğmuş bebeğin göbeğinin çacuk kuruyup düşmesi için saf alkol veriyo ?
yani benim oğlumun göbeği öyle düştü
ne kıllanma nede leke nede tahriş var
direk sivilce üzerine sürülürse sakıncası oalcağını sanmıyorum
yani sivilcenize sürerken dikkatli sürün,sivilcesiz lekesiz yerlerinize denk gelemsin fazla
ben deniycem bakalım
benim alnımda çıkıyo sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…