yaaaaaa??!!!!..gerçekten yapar mı tüylenmeeee..emin misin kısss???!!alkol tüylenme yapar şekercim dikkat et
yaaaaaa??!!!!..gerçekten yapar mı tüylenmeeee..emin misin kısss???!!
yaaaaaa??!!!!..gerçekten yapar mı tüylenmeeee..emin misin kısss???!!
tatlım bend ilk başta tereddüt etmiştim ama işte bend suna dumankayanın bi sivilce maske tarifinde 6 aspirinle 100 gr alkol karışımı önermişti..bend suna dumankayanın bi önerisi olduu için biirascık cesaret aldım..ama şimdi şöyle yapıorum gülsuyuyla seyrellttim öle kullanıorum sabah akşam bu da faydalı oluobugün bir sitede okudum saf alkolle sivilcelerinizi ovabilirsiniz diyordu.ama ben yine de cesaret edemem sanırım..yan etkisi olduğunu düşünüyorum..hem her insan kullanamaz bunu özelliklede cildi oldukça hassas olanlar için yanlış bir bilgi olabilir..
cnm belki başka bişeyden dolayı olmuştur tüylenme cünkü kullandığımız tüm toniklerin içinde alkol var..özelliklle clean&clear ın siyah nokta temizleyici toniğinde bol miktarda alkol var ..yani belki başka bişeden dolayı tüy cıkmıştırcanım evet buna şahit oldum
yakın bi arkadaşım yüzündeki sivilcelerden kurtulmak icin her gece yüzünü alkolle silip yatıyordu.
bi müddet sonra sivilceleri azaldı ama yüzünde tüylenme meydana geldi
daha büyük bi kompleks yarattı bu onda
dikkat edin derim
+ cilde sürülen alkolün güneş ışınlarıyla temas etmesi halinde kalıcı lekelere sebep olduğunu da unutmayın şekerler