• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece yürüyüşle 1.5 ayda 5 kilo verdim

Evet diyet yapmadim.Makarnada yedim,pilavda ekmekte çikolata dondurma vs.Sadece eskiden patlayacak kadar yiyordum şimdi doyacak kadar yiyorum.Hergün 1 saat tempolu yürüyorum.2 gündür ek olarak evde pilatese de başladim.Yürüyüşle kilo verilmez diyenlere selam olsun.
ne kadar güzel kaç adım atıyorsunuz toplamda...sabah yada akşam belli bir vakit de mi yürüyorsunuz...

Merhaba bende doğum sonrası kilolarımı vermek için 1.5 aydır düzenli yürüyüş yaparak ve sağlıklı beslenerek 7 kilo verdim.evde de mümkün oldukça da hareketli olmaya çalışıyorum.yürüyüş yaparken günlük spor ayakkabısı giyiyorum ve ayaklarım çok ağrıyor.siz hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz.benim ayaklarım taraklı ve düz taban olduğu için rahat ve esnek bişey olsun istiyorum.

Merhaba bende doğum sonrası kilolarımı vermek için 1.5 aydır düzenli yürüyüş yaparak ve sağlıklı beslenerek 7 kilo verdim.evde de mümkün oldukça da hareketli olmaya çalışıyorum.yürüyüş yaparken günlük spor ayakkabısı giyiyorum ve ayaklarım çok ağrıyor.siz hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz.benim ayaklarım taraklı ve düz taban olduğu için rahat ve esnek bişey olsun istiyorum.
Ben şuan new balance normal bir spor ayakkabisini kullaniyorum modeli hakkinda bi bilgim yok ama en kisa surede daha hafif ve yazlik bir spor ayakkabi almayi dusunuyorum.Çorap gibi ince olanlardan,her markada da var kinetixte görmüştüm fiyatida çok uygun ilk onu deneyip olmazsa daha profesyonel markalara yönelebilirim

Benim gibi çocukluğundan beri sürekli yürüyen, koşan insanlar için çokta etki yapmıyor maalesef :) 55 kiloyum kendimi bildim bileli hep hareketliyim ve şuan 50 kilo olmak istiyorum yürüyorum, egzersiz yapıyorum ama etki etmiyor.

Keske bende yuruyebilsem :( benim bidik 6 aylik ciksam arabasinida almak zorundayim :( azminizi tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim :KK200:

Çok rahat spor ayakkabılar var kinetixten aldım bir tane 1 buçuk yıldır kullanıyorum benim de ayaklarım taraklı düz taban için aparat almalısın zaten medikalcilerden.

Keske bende yuruyebilsem :KK43: benim bidik 6 aylik ciksam arabasinida almak zorundayim :KK43: azminizi tebrik eder basarilarinizin devamini dilerim :KK200:
Eşiniz işten geldiğinde eğer imkaniniz varsa bi yarim saatliğine tempolu yürüyebilirsiniz yada hiç olmadi bebiş öğle uykusundayken int.den pilates videolari izleyip yapmaya çalisabilirsiniz herşey yavaş yavaş başlarda 15dk yapar zamanla 30-40 dakikaya çikartirsiniz istemek çok önemli zor biliyorum ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz unutmayın

yürüyüşle saatte ancak 100-150 kalori yakarsınız. Yürüyüşle kilo vermek çok hayalperest bir yaklaşım olur

yürüyüşle saatte ancak 100-150 kalori yakarsınız. Yürüyüşle kilo vermek çok hayalperest bir yaklaşım olur
Nasıl saatte 100-150. O kilona göre değişir. Ben mesela 270-300 arası yakiyorum. Ki 4.3 km'de yürüyorum saatlik. 6 km'de yürüsem daha çok olur. Ki 20 dakikadan sonra yağ yakmaya başlıyorsun. Önemli olan o. O kara yağları yakmak.

Back
X