Bebek Beslenmesi sadece sütle nereye kadar yaa

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
kızlar acıkcası konu uzun ama ben özetleyeyim oglum cokgüzel yiyen bir cocuktu herseyi alıstırmıstımben taki sütü tanıyana kadar sütü bir alıstırdılar cocuk yemez içmez oldu corbayı bile unuttu geriye döndük herseyi silbastan tanıtmaya calısıyorum ama nafile.corbayı hiç içmiyor biberonla verirsek öle kahvaltı diye birsey yok peynir yoğurt yemez delircem yaaa annemde bana kızıyor ben nasıl alıstırdım ne olmus diye aksam bugün patates yaptım kıymalı ilk önce yemedi tükürdü genelde tükürür sonra zorla artık nasıl yediyce öle yedi diyelim aksam sabahımız yokne zaman acıkırsa öle düzeni yok vala delircem böyle alısırsa ne yapcam yardım edin ne olur

Off, al bizden de bukadar !
Vitamin alıp sütü ile karıştıracam. Şuanda başka alternatif görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…