Lekeler, Çiller Sadece sivilce izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
sevgili arkadaşlar mrb.uzun zamandır bu forumun takipçisiyim.ve sonunda aranıza katılmak istedim.benim sorunum şu yüzümde hafif sivilce izleri var.bunu giderecek maske veya ürün var mı? bir çok şey söylenmiş ama gerçekte etkili olup sonuç alan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
ddf leke kremi nasıl? kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi? yada yaşmaya maskesi lekeleri giderir mi?

sevgili arkadaşlar mrb.uzun zamandır bu forumun takipçisiyim.ve sonunda aranıza katılmak istedim.benim sorunum şu yüzümde hafif sivilce izleri var.bunu giderecek maske veya ürün var mı? bir çok şey söylenmiş ama gerçekte etkili olup sonuç alan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
ddf leke kremi nasıl? kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi? yada yaşmaya maskesi lekeleri giderir mi?

merhaba maske yapıcaksan avondan yok bilmem ne marka maske alma doğal yöntemleri kullan ben yeşil kil ile kil maskesi yapıyorum haftada 2 kere yeşil kili 1.5 yemek kaşığı bi kaseye dök içine kayısı yağı dök 1 çay kaşığı 4 damlada limon suyu 4 damlayı geçirme ardından 2 çorba kaşığı gül suyu dök 30 dk karıştırma dinlensin o sırada buhar banyosu yap bi tencereye orta boy 1.5 su bardağıyla su dök ardından 4 çorba kaşığı büyüklerden elma sirkesi ekle ve kaynat kaynayınca iyice altını kapat ve başka bi yere al büyük bi havluyla kapan direk buhar yüzüne gelsin 10 dk buhar banyosu yap ardından o sırada suyunu çeken kile 1 çay kaşığı daha kayısı yağı ekle ve karıştır yüzüne sür kuruma süresine göre 20-30 dakike beklet ve ılık su ile yıka varsa güzel bir nemlendirici sür istersen nemlendirici olarakta bephantene krem sakın merhem alma çok yağlı krem içine e vitamini ampül dök ve varsa buğday yağı internetten araştır iyice inanmazsan onu kullan nemlendirici olarak eğer cilt tipin karma ise doğacı kayısı sabunu ile yüzünü yıka eğer yağlıysa kükürtlü ardınç sabunu yada bal özlü sabunmu ne öle bişe vardı onunla yıka kuru ise sakın sabun kullanma boş suyla yıka du dediğim sabunları internetten sipariş verebilirsin ucuz fiyatları ama cildin kuru ise haftada 1 kere maske yap

Ya ben de sivilce izlerimi nasıl gidersem diyordum acnecinamide in temizlik jeli ve pha jelini 3 gün kullandım cildim soyulmaya başladı o yüzeysel olan bütün izler geçti derinler hala duruyor da.İstersen dene derim.Temizlik jeliyle önce temizliyorsun pha jelini sonra sürüp yatıyorsun o sabah kadar duruyor öyle.

X