Ben hayatımda hiç kimseyi bu kadar sevmedim..Bu kadar bağlanmadım..Aşık olmadım.
Hiç bu kadar gözüm kör olmamıştı..Kaybetmekten korkmamıştım.Gerçekten AŞK dedikleri şey insanın gözünü körediyormuş.Birçok şeyden vazgeçebiliyormuş insan.Silebiliyormuş geçmişi, akrabaları ,arkadaşları, alışkanlıkları vazgeçirebiliomuş.
15 yaşımda sevdim ben.Şuan 19 yaşındayım..5 sene olcak beraberliğimiz..Artık o benim sevgilimden öte herşeyim oldu..Elim ayağım tadım tuzum mutluluğum yaşam kaynağım
derdim sıkıntım..bi anda herşeyim oldu..Gerçekten AŞK insanı bu kdr değiştirebilir miydi ??Bi anda hayatım değişmişti.Sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu bilmemişken birden sevginin ve sevilmenin içinde buldum kendimi..Ne güzel birşeymiş sevmek sevilmek..
Canımdan bir parça gibi..Canım yansa onunda canı yanıyo..Kıskanılıyorum..Üstüme düşülüyo..Tabi ister istemez insanında hoşuna gitmiyo değil hani..Onunla hiç KEŞKElerim olmadı..Hep İYİKİ dedim..Mutlu olduğum zaman ağladım mutsuz olduğum zaman ağladım hep o vardı yanımda..Hani derler ya iyi günde kötü günde diye hep o vardı..
Hele o gül yüzü yok mu beni kendine aşık eden..Gülünce gözleri de güler benim yarimin..Bakmaya doyamadığım o yüzüne gözlerine bi türlü..Hayatımda hiç sevmemiştim sevginin ne olduğunu bile bilmemiştim..İki beden de bi can olmak nedir bilmezdim.Taa ki o çıkana kadar..Sevdim hem de çok sevdimmm..
Benim kocam ol derim şimdi ben..Çocuklarımın babası ol derimm..Evimizin direği bana eş çocuklarıma baba ol derim..Hep sen ol yanımda derim.Gecem ol gündüzüm ol derim..Onu hiç kaybetmek istemem ben..onu kaybedersem yok olurum..canım gider..içim yanar..gecem gündüzüm olmaz..mutluluğum olmaz..hep bir tarafım eksik olur..sol yanım çok acır..Sen benim ilk göz ağrımsın..ilk sevdiğim aşık olduğumsun..ilk öptüğüm elini tuttuğumsun..kıskandığımsın..insan sevince çok kıskanıomuş bunu bile öğrendim bn snnle..
Hele ki göğsüne yatıp saçını okşaması..o herşeye değer..o an zaman dursun diyorum..akmasın herşey dünya dursun diorum..sımsıkı sarılması koklaması da cabası..
o an bütün derdim sıkıntım yok oluyo..sadece onu hissetiyorum yanımda..bazende dizine yatıp televizyon izliyorum bi bakmışım bazen uyumuş oluyorum..o kdr rahat ki..
Değiştim..çok değiştim..bu aşk sevgi beni değişti..Hayata sımsıkı sarılıyorum..Mutluyum..
Yaşamak için sebebim war..Herşeye rağmen çok seviyorum onu..
Ben SEVDİM sadece SEVDİM..!!!