Sadece sagarak sut vermek ve sutu cogaltmak

Nilsutrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
4
0
86
Merhaba guzel anneler bayagi uzun zamandir arastiriyorum ne olur yardim edin bana oglum 1.5 aylik hic bir sekilde emmiyor cok nadir emerse o da 5 dakikayi gecmiyor. Sadece sagarak sut vermek mumkun mu mama veriyorum ama cok uzuluyorum ne olur var mi çözümü. Lansinoh un elektrikli sagma pompasini siparis etti esim onla deneyecegim sagmayi Yardim lütfen.

Canım 5 dakikada olsa mutlaka emzir. Benim oğlumda 5 dk emerdi ama sık sık emzirirdim. Göğsümde kalan sütü mutlaka tamamen boşaltırdım doğru buzluga atardım. Meme tamamen boialdıkça süt daha fazla gelir
Mamayı verme lütfen gerekirse 10/dk da bir emzir 2 dk emsin ama emsin çoğalacak o emmeler

Canım benim oğlumda emmiyo şuan 4.ayın içinde o pompa çok güzel bende aynısından kullanıyorum merak etme sürekli sağıp göğsünü boşaltınca süt azalmaz. Bende mama vermek zorunda kalıyodum manuel pompam vardı onla fazla sağamıyodum 2 aylıkken bu pompayı aldım sonra mama vermedim çok rahat ettim

InsaAllah ben de basarili olurum çok emmiyor insaAllah sagarak bir yol deneyecegim Icim aciyor vallahi. Cok zor. Rabbim annelerin yardimcisi olsun

InsaAllah ben de basarili olurum çok emmiyor insaAllah sagarak bir yol deneyecegim Icim aciyor vallahi. Cok zor. Rabbim annelerin yardimcisi olsun
Alışırsın canım zamanla yine alıştırmayı dene. Ben 2 gün hiç biberon vermedim yinede emmedi azıcık önsüt aldı göğsümden onunla durdu. mecburen sağıyorum

Canim merhana su an 22 aylik kizim ilk 2 ay ciglik eşliğinde benim zorumla emdi sonraki 3 ay tamamen karanlikta ve ayakta hoplatarak emdi 5.ayda kesin tavrini koydu ve bıraktı.agladim zorladim yok.lansinoh pompa aldim ciftli ve sağdım.gece gündüz her 2 saatte bir. Cocugum 13 ay sadece anne sütü aldi mamaya gerek kalmadi ek gidaya gecince daha rahatladim 3 4 saate bir sagdim gece de sagdigimi verdim yani sadevr sagarak cocugumu 13 ay anne sütü ile besledim gücüm tükendi çünkü 9 aylik yürüdü elektirikli pompa ile sagdigim icin basini alip baska odaya gidiyordu müdahale zorlaştı sagim sayim azaldi ve sonunda bıraktım

Sut arttirici galactago damla ve kup seklinde cay kullandım bu arada her gun dereotu ve bol su tükettim

Benim de bebeğim beni ilk başlarda çok uğraştırmıştı bu konuda . 2,5 ay boyunca 5 dk emip bırakıyordu 2 dk emiyordu bırakıyordu, taki alışana kadar sabr ettim , doğru düzgün emmediği için sütü sağıp veriyordum, ama emzirmeyi de bırakmadım, yavaş yavaş alıştı 3 ayında rahat emiyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…