- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Evet para parayı çeker diyor banaBu terapi size çok iyi gelecek inanıyorum ben. Eşiniz kötü biri olsa gerçekten sizin için uğraşmaz, terapiye gitmezdi.
Umut var yani ne mutlu size. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Ama bence düzelecek.
Mukayese ettim de şöyle bi, evet darda yaşamak istemem ama ilgisiz kalmayı assslaaa istemem ben tam bir ilgi aşığı biriyim o yüzden isteğiniz bana hiç absürt gelmedi.. E zaten yeteri kadar para var daha fazla abartmasa bir gün izin yapsa işi batmaz ki çok sıkıntılıysa yanına yardımcı alsın. Her şeyin çözümü var.
Benim de derdim var,tüp 300 lira olmuş kanka.Bu havada bir soğuk duş aldımBuuuu Polat alemdarın yandan yemişi jdjsjjdjd ulan dur derdim var
Bir de forumda milli marş gibi “bu öküzle neden evlendin” türküsü çalıyorlar ya insan inanamıyor. Bunu ben de yaşadım çünkü. Okuluma çiçekler gönderen, pikniklerde gezmelerde becerikli olan adam şimdi restorana gelmiyorBana diyor kiii seni nasıl kandırdım amasevgililer günü gibi salakça bir günde bile bana 100 gül alıp , yemekler ayarlayan adam puf oldu. Evet ven hayat doluyumdur , ama enerjimi sömürdü. Çok teşekkürler güzel görüşün için.
En büyü hatam kıyaslamak. Aslında para harcamak ona ceza da gelmiyor. Hatta seviniyor bence, kendisi karşılığını aldığımı düşünüyor. Aslında mune aklıma ne geldi biliyor musun ? Senin eşine versem , beni bile muma çevirdinKusura bakma ama sadece eşine yüklenmeyeceğim çünkü senin de hatalı olduğunu düşünüyorum, eşin kimseye güvenmiyor olabilir, sır küpü olabilir, bazı konularda seni anlamadığını, empati kuramadığını düşünebilirsin ama sende tahammülsüzlük yapıyor anlayış göstermiyorsun.
Eşin yontulmamış odun değil, anladığım kadarıyla çocuk kadının sorumluluğundadır diyen biri de değil, tek sorunu babası gibi olma korkusunu içinden atamaması, belki de sırf bu yüzden kendi işini kurup birkaç yer açtı, hep daha fazlasını kazanma isteği kamçılandı, bence insanlar çocukluk sorunlarını kolay kolay atlatamıyorlar, terapi fikrin iyi olmuş bu konuda seni destekliyorum lakin eşinin bu yaşına kadar içinde biriken şeyleri 3 seansta sonlandırmasını bekliyorsun.
Ayrıca farkında mısın bilmiyorum, ben eşini ve kendini anlattığın birkaç yorumuna denk geldim, kızdığında vb eşini maddi olarak cezalandırma eğilimi var sende, ailenin durumunun iyi olduğunu söylüyorsun, bunları eşine de hissettiriyorsan sana ve kızına yetememe fikri oluşmuştur adamda.
Sana karşı ezildiğini düşünüyorum çünkü ona kızdığında hırsını para harcamayla çıkarıyorsun, birlikte el ele gezmekten keyif aldığını söylerken ona sinirlendiğinde yaptığın şeyler hep parayla alakalı, en azından benim okuduğum mesajlarda öyle.
Eşin terapide babasının cimriliğinden mont almadığını anlatmış, sende bu olayı bilmediğini söylemişsin, anlamayacağını söylemiş, belki adama maddi konularda yanlış sinyaller gönderdiğin gerçekten anlamayacağını düşündüğü için anlatamadı, belki utandı zira karşısında maddi manevi doyuma ulaşmış babasının biricik kızı bir kadın var.
Baban farklı bir karakter eşin farklı bir karakter, onları kıyaslamanı da yanlış buluyorum, aynı çocukluğu yaşamadılar, aynı şeyleri hissetmediler.
Tek sorun ne biliyor musun senle daha evvel yanışmamamız hahahhabubendegilim sırf size cevap yazayım diye işimi bıraktım vallahi Sizi de çok iyi anlıyorum, eşinizi de. Çünkü iki tarafı da biliyorum , nasıl derseniz, evliyken çok yoğun çalışan bir insandı eşim. Ben de 12 yıldır çok yoğun çalışan bir insanım, işim gereği eşiniz gibi işyeri sahipleriyle muhatabım, eğer direkt saha içindeyse, dükkanın içinde çalışıyorsa işi çok zor. Sadece çok büyük firma sahipleri işi oğullarına falan bırakırsa biraz rahatlıyorlar, gerisi felaket yoğun, zor iş.
Ben eve gidince annemle tek kelime konuşamadığım günler oluyor, o derece yorgun, bitap ve mutsuz oluyorum. Bu şekilde bir hayat sürdürmek istemediğim için ve ilerde evlenirsem de sizin eşiniz gibi eve , kendime ve aileme yabancı kalmak istemediğim için işimi değiştirmeye çalışıyorum.
Eşinizden beklentinizi anlıyorum ama ülkemizde o tarz erkeklerden ben pek görmüyorum, genelde her şeyle kadın ilgileniyor. Ben de bana destek olan, beraber paylaşım yapabileceğimiz bir eş istiyorum, isteklerinizde haklısınız ama öyle birini bulabilir misiniz çok emin değilim açıkçası. Benim kardeşim mesela sizin istediğiniz gibi bir erkek, ama o da kadınlar hep para peşinde diyor (euro üstünden maaş aldığı için ), zor bu işler valla :)
Yani ne desem bilemedim, boşanın desem, istediğiniz gibi birini bulabilir misiniz düşük ihtimal, boşanmayın desem siz böyle kabullenecek gibi değilsiniz sanki.
Hım sonuncu söylediğinin aynını terapistim söylediha yok ben evlilige devam edip etmeme acisindan degil kizinizin babasiyla olan iliskisi acisindan soyledim. yani siz bosansaniz bile onlarin iliskisi ayni seyirde devam edecek. su an daha cok kucuk ama bence ileride babasiyla yapmaktan zevk alacagi aktiviteleri anlayacagi yasta bu kadar da sorun etmeyecektir.
yani babanla her gun 1 saat oyun oynamak mi yoksa 2 ayda bir tatile gitmek mi, iste haftada bir sinemaya gitmek mi yoksa kayaga courchevele gitmek mi diye bir kiyas yapinca ben hep ikincileri secerim bence kiziniz da buyuyunce mutsuz olmaz.
bir de ben surekli esinize “benim ailemin durumu iyi” mesaji vermemenizi tavsiye ederim. esiniz belki de sizin standartlariniz dusmesin diye bu sekilde delice calisiyor. daha once yasadiniz sanirim boyle bir sey, belki de ikincisine tahammul edemeyeceginizi dusunuyor.
Neden 1 gün bile ayıramıyor ya o kadar da olmamalı bir çözüm bulunabilir buna bence,güvenilir biri illaki bulunabilir ücret karşılığı bir tanıdık falan baksın 1 gün ne olacak yani,yok mu bir eşiniz dostunuz ne bileyim? Ev işinde benim de haftalık yardımcım var ama onun temizliği çocuk olunca 1 gün bile kalmıyor illaki bir süpürmek vs.gerekiyor, çocuğun yemeği bilmemnesi, çamaşır bulaşık bunlar da ev işi yani paylaşılması lazım. Şimdi eşimle bir anlaşma yaptım izinli günlerinin akşamında bebeği annemden o devralıyor ben de arkadaşlarımla yemeğe kahveye falan çıkıyorum çok rahatlattı kafamı bu durum tavsiye ederim. Çünkü gerçekten sürekli bebekle olmak insanı kafayı sıyırtan bişey, hele bir de sen çalışmıyorsun, ben olsam çoktan delirmiştimAy bende bunu diyorum kıazzz. Bebek koleje gitmese de olur diyorum. Benim derdim ev işi değil ona yardıma gelen bi abla var. Ama bize asla vakit ayırmıyor. Haftada 1 günü bile kesti. Umarım düzeltebiliriz.
Ah bu fırsatın birazı bende de olsaEvet para parayı çeker diyor banabağırınca çanta alsana kendine diyor. Alayım içine de tuğla doldurup kafana geçireyim. Kazaya git diyorum hdhjdjd off yine kederimle başa çıkamadım
Beni öyle güzel anlatmışsın ki. Biz mesela babamla tiyatroya giderdik, bize yumuşak şeker alırdıTerapinin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum kötü biri, umursamaz biri olsa teklifini kabul etmezdi diye düşünüyorum.
Yalnız anlaması gereken para iLe Saadet olamayacağı:) Yani şöyle evet para her şey ama aynı zaman da hiçbir şey :)
Bir çocuğun , en güzel anlarına şahitlik edemedikten sonra o cocuk baba sevgisini alamadıktan sonra hep eksik kaldıktan sonra ne önemi var ki ?? S.çayım parasına .
Benim ailemin durumu çok çok iyi aşırı yani , babamın taksi plakaları vs durumu sen anla
Ama 1 kere bile küçüklüğümde babamla sinemaya gitmişliğim bir parka gitmişliğim yoktur.hep iş hep. Herşeyim vardı hiçbir şeyde gözüm kalmadı.
Hep anne hep..
suan 31 yaşındayım babam 65 yaşında şuan yapmaya çalışıyor geliyor kahve içmeye gidiyoruz vs .. ama iş işten geçti. Dolmuyor yeri dolmayacak. Bana yapamadığını yapmadığını kızıma torununa yapıyor; evlat benim ama inanır mısın kıskanıyorum? Kendi kızımı kıskanıyorum.
Belki de vicdan rahatlatıyor bilemem. Ben çocukken mal mülk yapma telaşındaydı ha kimin için benim için ? Su yaşımda 2 dairem var arabam var bankada hesabıma yatırdığı hatrı sayılır güzel bir para var; babamdan gelen ama bunlar beni mutlu ediyor mu ? Asla .
Şimdi eşime diyorum ne olursa olsun 2 elin kanda da olsa akşam cocuk yatmadan evde olacaksn her gün en az 1 saat kızınla ilgileneceksin. Her akşam onları en az 1 saat baş başa bırakıyorum gidiyorum mutfaga kahvemi sigaramı alıyorum. Beraber zaman geçirsinler diye. Kendi kendine oynatmasına, yürütece hoppalaya koymasına asa müsaade etmiyorum. Hayır beraber oynayacaksnz diyorum. Oturuyo beraber oynuyorlar konuşuyorlar etkinlik yapıyorlar. 1 saatten kimse öLmez. Pzar günleri fırına markete beraber gönderiyorum kızıyla gidiyor. Evet daha 8 aylık neredeyse ama her hafta sonu bir aktivite yapıyoruz boş geçirmiyorum. Kızımında benim gibi olmasını istemiyorum..
Evet onu da söyledim. Sen evden kaçıyorsun dedim, asla kabul etmiyor. Evimi de seni de seviyorum diyor. Evde her iş tıkırında tabi sever.Kasayi kimseye birakamaz demissiniz. o zaman keşke çocuk olmasaydı. Cocuguyla manevi olarak ilgilenmesi gerektiğinden habersiz miydi yani çok hayret
Madem maddi durumunuz iyi siz de bir yardımcı bulun evde çocukla oyun oynasin ilgilensin. Siz de dinlenirsiniz biraz.
Yani konuyu anladım. Evet baba olarak çocuguyla oynasın ilgilensin karnını değil ruhunu doyursun istiyorsunuz. amenna. Ama daha doğumda,siz canınızla uğraşırken işe gitmenin yollarını arıyor adam
Açıkçası ben böyle bir vakaya çözüm bulacağınızı zannetmiyorum.
Güvenilir kimse mi yok dünyada kasa dediği şeyi 1 gün emanet edecek. Madem kamera ile izleniyor,çalıp çırpmak çok kolay değil. Açıkçası bana eve gelmemek icin bahane üretiyor gibi geldi. Cidden çok sinirlendim.
Hak vermedim diyemem size. ben de öyle öfke ile gidip boşansam rahat ederim diye düşünürdüm.
Ben bilemem diyemiyorum o zaman da işkoliktiBir de forumda milli marş gibi “bu öküzle neden evlendin” türküsü çalıyorlar ya insan inanamıyor. Bunu ben de yaşadım çünkü. Okuluma çiçekler gönderen, pikniklerde gezmelerde becerikli olan adam şimdi restorana gelmiyor
Limitim o kadar yokAh bu fırsatın birazı bende de olsa
O başında beklediği kasayı içerden patlatmaz mıyım ulaaaağğnBu sefer çanta alma biraz ufkunu genişlet git bir motosiklet al kafayı yesin
İyi de işkolikse o öyle gider elbet. Çocuk babasına format atacak mı sanmıştınBen bilemem diyemiyorum o zaman da işkolikti
Ama şu an durum başka. Bebeğimiz var
Sence normal miyim hdjjdd Forumda 2 gün varım 15 gün yokum hdhshdNeden 1 gün bile ayıramıyor ya o kadar da olmamalı bir çözüm bulunabilir buna bence,güvenilir biri illaki bulunabilir ücret karşılığı bir tanıdık falan baksın 1 gün ne olacak yani,yok mu bir eşiniz dostunuz ne bileyim? Ev işinde benim de haftalık yardımcım var ama onun temizliği çocuk olunca 1 gün bile kalmıyor illaki bir süpürmek vs.gerekiyor, çocuğun yemeği bilmemnesi, çamaşır bulaşık bunlar da ev işi yani paylaşılması lazım. Şimdi eşimle bir anlaşma yaptım izinli günlerinin akşamında bebeği annemden o devralıyor ben de arkadaşlarımla yemeğe kahveye falan çıkıyorum çok rahatlattı kafamı bu durum tavsiye ederim. Çünkü gerçekten sürekli bebekle olmak insanı kafayı sıyırtan bişey, hele bir de sen çalışmıyorsun, ben olsam çoktan delirmiştim
Yani değişir sandımİyi de işkolikse o öyle gider elbet. Çocuk babasına format atacak mı sanmıştın
Neyse işte biraz izle bakalım zaman ne gösterir bilinmez terapi iyi gelir derdi neymiş öğrenirsin gün geçtikçe sıkma canını :) çantadan başka şeylere geç bi süre ne biliyim güneş gözlüğü al kürk al sıvıyağ al falanLimitim o kadar yok
Dur akşamda bundan bağırayım hdjjdhdh