- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Kendisi de diyor bırakmayalım terapiyi diye :) şu an istediğini düşünüyorum. Umarım bu tek şansını iyi kullanır.Belki kendi sorumluluğunu olabildiğince para kazanmak olarak bellemiştir. Daha az kazanmasının değil size zaman ayirmamasinin kötü olduğunu açıklamanız gerekiyor. Senin tercihin bu yönde çünkü. Ortada bir yerde buluşabiliriz umarım terapiler sayesinde en azindan davranışların kaynağına inilmiş oluyor
Ee daha ne istiyorsun o zamanBenim aylık aldığım para onun 3 günlük çalışma parası
O bence şu an kendi çocukluğunu kızımız yaşamasın diye uğraşıyor. Ama anlatamıyorum adama bak manevi çok eksik bebeğimiz diye.
Ay ne güzel yazmışsınız.Açıkçası bu konu çok derin bir konu ..Mesela benim esim , çok yorgun değilse yada evde ise, evimizi birlikte temizleriz . çocuğu bakarız. Oyun oynarız . yemekler hazırlarız . kulağa çok hoş geliyor böyle anlatinca ama her zaman kendisi de anlatır çocukluğu ve ergenligi adına inanılmaz travmalari , üzüldüğü o kadar çok fazla şey var ki .. Resmen madalyonun diğer yüzünde , farklı bir karakteri , öfke kontrolünde problem yaşayan , sürekli yorgunum diyen, yüzü asik , karısının saçını dahi oksamayan, olmadik şeylere çok yüksek tepkiler veren birisi var..
Yanı şunu demek istiyorum..
Esimiz dahi olsa, sanırım yabancı biriyle anlaşmak çok zor .
Size göre para ile yapılan babalık, eşinizin doğrusuna göre " babasının ona yapmadığı babalığı ,calisirak, maddi olarak ailesini rahat yasatarak yapılanin en doğru olanı düşünüyor ." çünkü bunu kendisi yaşamadı ..
Çocuğuyla oynaması gerektiğini , parka gitmeyi , birlikte yemek yemeği gereksiz olarak düşünüyor yada bilmiyor.
Görmemiş ki bilsin ...
Umarım terapi de doğru ve yanlışı her ikinizde anlar.. Para degilde aile olmanın ne demek olduğunu eşiniz kavrar. .
Mutlu olursunuz..
Bizim gezdiğimiz kadar kimse gezmiyordur benceEe daha ne istiyorsun o zaman
Al kızını gez toz
Sinemaya tiyatroya oyun grubuna falan götür
Babası sevgisini hissettirirse çocuk manevi açıdan eksik kalmaz merak etme
Ne çocuklar var anne baba boşanıyor baba baska şehirde çocuk baska şehirde onlar eksik kalmıyor çok başarılı olgun çocuklar oluyor ( hepsi değil ama belki bir kısmı ) seninki de eksik kalmaz
Bu arada ne iş yapıyor enişte bey merak ettim
Restoranı varsa gece gündüz çalışıyordurBizim gezdiğimiz kadar kimse gezmiyordur bencegeçen sene 3/4 sefer tatile gittik. Annemi aldım tabi yanıma. Ama kızım ba ba ba diyip duruyor. Görüntülü açıyorum babasını görünce mutluluktan uçuyor. Kar tatili yapıcaz diye bana söz verdi , kar kalmadı bana diyor ki ben sana Türkiye de yapıcaz demedim jdjd öyle de kıvraktır.
Restoranları var. Ama bilindik bir marka diyeyim hdhdj olamaz deşifre olucammm !
Müdürler para çalıyoRestoranı varsa gece gündüz çalışıyordur
Bilirim o işi
Ama zamanı olmaz o işte
Ancak müdür falan alacak ya da güvenilir birine bir süre emanet edecek vs vs
Yoksa zor
Hatta imansız
Kendi işin olunca böyle işteMüdürler para çalıyo
Kaç tane müdür aldı sonuç hep hüsran.
Ay ne güzel yazmışsınız.
Evet eşime göre kızımız en iyi şartlarda yetişmeli. En iyi okullara gitmeli.
Bunun yanında en iyi babayla vakitte geçirmeli. Çok teşekkürler güzel yorumunuz için.
Müdür olsa bile kasaya kimse bakamaz. Eşim müşteri ile ilgilenmiyor. Odasından kasayı izliyorKendi işin olunca böyle işte
Basında beklemek lazım
Kimseye emanet edemezsin
Zincir yerlerde genelde müdür falan oluyor ama
Amin amin çok teşekkürler. Onun dna sarmalını ben yeniden dizicemBence doğru düşünüyorsunuz. Çünkü boşansanız dahi eşiniz kızınızın babası olmaya devam edecek. Terapiye aslında çok yeni başlamışsınız, güzel bir karar olmuş. En azından babalık kavramı eşinizin zihninde yanlış kodlanmış ve bunun düzeltilmesi sonuç her ne olursa olsun kızınız için faydalı olacaktır. Umarım iyi sonuçlar alırsınız siz de çok mutlu olursunuz, hakkınızda en hayırlısı olsun
Kazık yemiştir geçmişteMüdür olsa bile kasaya kimse bakamaz. Eşim müşteri ile ilgilenmiyor. Odasından kasayı izliyor
Öyle olsa işim daha kolay olurdu. Atardım başımdan. Ama bu çok değişik bir tip. Doğum yapmışım adam 1 saat durdu, sonra anneme dönüp dedi ki ; anne benim işe dönmem lazım. Ben bir bağırmışımBiliyorum ne yazsam seni teselli etmez ama beterin beteri vardır,
Eve erken gelip hayvan gibi yan gelip yatanlarda var…
Çocuk olunca insan kapıyı çarpıp gidemiyor.
Ben oturup ince ince şunu düşünmüştüm “ayrılırsam mutlu olabilecekmiyim”… buna çocuklarımda dahil, ve ona göre karar vermiştim…
Düşünmekle kalmam gibi geliyorBebeğine tek başına bakarken kocasını boşamayı düşünmeyen var mıdır bilmiyorumtek bakmak o kadar zor ki… insan kendini kaybediyor, tıpkı nickin gibi bu ben değilim diyorsun. Eş işe gidip evden uzaklaşılıyor, sosyalleşiyor, havasını alıp geliyor ( böyle gözüküyor evde olana ) sen 7/24 bebek tepende cebelleşip duruyorsun. İşe dönmen lazım bana sorarsan, en iyi terapi bu olur sana. Bu döngüden çıkman, dışarda başka bir hayat da olduğunu görmen gerek. Yoksa daha çok düşünürsün boşanmayı
Bence de . Çalışıyorda napıyor, sırtında taş mı taşıyor. Bana diyor ki sen galiba beni Escobar sandın. Hani purosu elinde oturan bir adam. Doğru puro içmiyorsun dedimHerkes yoğun çalışıyor bu bir bahane olamaz bana göre. Cocuklarim henüz bebekken, bir gece esim bir gece ben bakardim, tamamen bir taraf uykusuz kalinca nasil verimli olabilir ki? Küçüklüğünde yaşadığı şeyi tamamen bahane olarak görüyorum,cocuguyla ilgilenmemesinin ve size zaman ayirip ev islerinde yardim etmemesinin sebebi sadece istemiyor oluşu.
Öyle olsa işim daha kolay olurdu. Atardım başımdan. Ama bu çok değişik bir tip. Doğum yapmışım adam 1 saat durdu, sonra anneme dönüp dedi ki ; anne benim işe dönmem lazım. Ben bir bağırmışımtüm hastane duydu. Oturdu köşeye , sürekli bir eksik var mı dedi seni paralarımmmmmm diye bağırdığımı hatırlıyorum