Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdim
Ama esini sevmiyorsan birde zaten ilgisizse icinde az bir sevgi olsa bile onuda kaybedersin

Ben şimdi yanlış anlaşılmak istemiyorum ama geliri bize çok çok yetecek bir meblağ. Sadece ev alacağız , ve şu an onu bahane ediyor. Bildiğinize bahane çünkü o rahat yaşamak istiyor bence. Beni gün içinde 1 sefer arıyor onda da hep aynı şey gece geç gelirim beni bekleme.
Tamam ben cidden umursamam da ya bebeğimiz? Tüm sorumluluğu üstüme aldım. Adam hayatında bir sefer bez aldı , onu da mayo bez almış hdjd ben ne bileyim diyor

Ya çok çalışıyorsa zaman ayıramaması mazur görülebilir. Yani çalışmasının karşılığını size de sunuyordur diye düşünüyorum. Boş zamanını başka başka şeylerle geçiriyor olsa suçlu bulurdum. Ama dışarıdan bakınca sen de haklısın o da haklı. Yani suç şunda gibi bir durum söz konusu değil o yüzden çift terapisinin sizde gercekten işe yarayacağına inanıyorum. Iliskide bir taraf ketum olunca iletişim zorlaşıyor. Erkeklerde oluyor bu genelde, duygularını düzgünce paylaşamiyorlar

Nesin anlamadın tam olarak ? Adam hayatımızda sadece ad olarak var. Kızı kaç gündür doğru düzgün görmüyor ve ben bunu çok dert ediniyorum.
Eşimin huyuna kötü diyemem. Belki bunu okuyan pek çok hatun bana kapris yapıyor diyordur. Ama bu bir kapris değil.
Bu arada eşimin maddi durumu benim maddi durumum kadar iyi değil. Ailemin durumu çok çok iyi. Ha yalan konuşamam evlenirken maddi olarak denk gördüm. Ama bu tek başına evlenmeme sebep asla değil.

Tamam sonuçta size ev almak için çalışıyor
O evde yanlız yaşamayacak ki
Ne yapıyorsa seni ve çocuğunu rahat ettirmek için yapıyor.
Bezi de sen alıver ne olacak
Normal market alışverişi yaparken bez de alırsın yani o anlamıyorsa bunlar basit şeyler cidden

Nesin anlamadın tam olarak ? Adam hayatımızda sadece ad olarak var. Kızı kaç gündür doğru düzgün görmüyor ve ben bunu çok dert ediniyorum.
Haklısın ama parasızlık daha kötü diyorum. Elbette çocukla ilgilensin istiyorsun ama adam senin her istedigini alıyor mu evet alıyor. Ben az once ilaç istedim diye inançsız oldum da

Eşim tam bir sır küpü. Asla kimseye güvenmez. Terapist bana dedi ki bebekliğinden başlayarak güvensizlik duygusu yaşamış, güvenli bağlanma asla olmamış. O yüzden bu kadar içine atıyor dedi.
Evet maddi olarak sonuna kadar sömürüyorum jdjdj kızıp çanta falan alıyorum
Adamın öyle bir sorunu yok ki . Biliyor kızıyorum ama geçiyor. Ama bu sefer cidden yoruldum. Bana da bebeğimize de vakit ayırmak zorunda. Bunlar zor geliyorsa evlenmemeliydi.

Çok tatlısın
Ama sorunu ben anlatamadım sanırım. Hiç bir şeye karışmak istemiyor. Ev almak için çalışıyor evet, ama evin içinde huzur kalmadı. Haftada 1 gün bile ayırmaz mı sence eşine ? Cidden erkekler bu kadar mı yoruluyor yaw

Tekrar söylüyorum maddi durumu kötü olsaydı hep evde olsaydi çocuğuna baksaydi veya kıt kanaat gecinseydin para olsun da esim çocuğa bez almasın derdin ki şu zamanda bir sürü alacağın yer var kapına getiriyorlar

Haftada 1 gün de ayırmalı dediğin gibi o kadar da değil. Terapi iyi gelir belki devam edin

Haklısın ama parasızlık daha kötü diyorum. Elbette çocukla ilgilensin istiyorsun ama adam senin her istedigini alıyor mu evet alıyor. Ben az once ilaç istedim diye inançsız oldum da
Maddi olarak , her yer kapalıyken, ben sırtlandım sorumluluğu. Biliyorum yani maddi zorluğu. O zaman da ayrı bir şey yaşadık ama en azından birlikteydik. Belki çok saçma gelecek ama geçen sene mesela kar yağarken çıktık el ele gezdik. Bime gittik yaw ve ben bununla mutluydum. Şimdi ise sürekli meşgul. Bir şey olsa arasam saatler sonra dönüyor. Neden biliyor musun ? Çünkü karısı her şeyi hallediyor.

Isine yardımcı birini alsın ne bilim işini hafifletsin falan fazla abartıyor calismayi
I

Teşekkür ederim canım

Şöyle diyeyim ;

Kendi işini yapıyorsa evet çok yoruluyor.
Çünkü o işin kirası , faturaları , vergisi , eleman giderleri bunlar temel giderler
Ayrıca bunun bir de ( artık ne işi yapıyorsa ) ona göre malzeme gideri falan da vardır.
Ve piyasa şu ara çok kötü
İnsanlar kazansa bile kazandığı parayı tahsil edemiyorlar resmen
Bunun bir de psikolojik boyutu var : stres.
O hemgamenin içinde gerçekten çok kolay değil herşeye yetmek
Hayat yok oluyor resmen
Bence anlayış göster bir süre en azından sonra kız az büyüyünce sende çalışırsın ya da ona yardıma gidersin birlikte çalışırsınız
O zaman iş yükü azalır zaten

Hiç de fazla şey istemiyorsun, benim babam bazen pazarları bile çalışır, üstelik fiziksel olarak yorulduğu bir işi var. Ama eve gelince guleryuzunu sohbetini esirgemez. Hadi şimdi eşek kadarız, ama çocukken de ilgilenir,sohbet eder, genelde bizi o yatırırdı. Yorgun olması evlatlarına gözünü kapaması anlamına gelmez ki, insanın içinden gelecek...
Terapiye gitmekle çok iyi yapmışsın,çoğu insanın niyet edip hiç yapmayıp mutsuz bir hayat yaşadığı dunyada ne güzel şans vermişsiniz ilişkinize

Belki kendi sorumluluğunu olabildiğince para kazanmak olarak bellemiştir. Daha az kazanmasının değil size zaman ayirmamasinin kötü olduğunu açıklamanız gerekiyor. Senin tercihin bu yönde çünkü. Ortada bir yerde buluşabiliriz umarım terapiler sayesinde en azindan davranışların kaynağına inilmiş oluyor

Benim aylık aldığım para onun 3 günlük çalışma parası
O bence şu an kendi çocukluğunu kızımız yaşamasın diye uğraşıyor. Ama anlatamıyorum adama bak manevi çok eksik bebeğimiz diye.

Isine yardımcı birini alsın ne bilim işini hafifletsin falan fazla abartıyor calismayi

I
Eşim kimseye güvenmez belki inanayacaksın ama ben bile bilmem banka hesabında ne var ne yok. Ay başında bana maaş gibi yatırıyor artık. Gerisini de ne yapıyor bilmiyorum. Gerçi çok borcu var, onu ödüyordur. Kasayı asla kimseye bırakmaz.

Açıkçası bu konu çok derin bir konu ..Mesela benim esim , çok yorgun değilse yada evde ise, evimizi birlikte temizleriz . çocuğu bakarız. Oyun oynarız . yemekler hazırlarız . kulağa çok hoş geliyor böyle anlatinca ama her zaman kendisi de anlatır çocukluğu ve ergenligi adına inanılmaz travmalari , üzüldüğü o kadar çok fazla şey var ki .. Resmen madalyonun diğer yüzünde , farklı bir karakteri , öfke kontrolünde problem yaşayan , sürekli yorgunum diyen, yüzü asik , karısının saçını dahi oksamayan, olmadik şeylere çok yüksek tepkiler veren birisi var..
Yanı şunu demek istiyorum..
Esimiz dahi olsa, sanırım yabancı biriyle anlaşmak çok zor .
Size göre para ile yapılan babalık, eşinizin doğrusuna göre " babasının ona yapmadığı babalığı ,calisirak, maddi olarak ailesini rahat yasatarak yapılanin en doğru olanı düşünüyor ." çünkü bunu kendisi yaşamadı ..
Çocuğuyla oynaması gerektiğini , parka gitmeyi , birlikte yemek yemeği gereksiz olarak düşünüyor yada bilmiyor.
Görmemiş ki bilsin ...
Umarım terapi de doğru ve yanlışı her ikinizde anlar.. Para degilde aile olmanın ne demek olduğunu eşiniz kavrar. .
Mutlu olursunuz..

Yengenç çünkü ben yapısal olarak çok rahat biriyim. İşimi takip ederim , her şeyim planlıdır ama kasmam. Evlendiğimden beri sürekli bir gerginiz.
Benim babamında kendi işi ve çok çalışıyor. Ama her gün evine de gelirdi , bizimle de ilgilenirdi.
Bende bunu bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…