- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Çözüm kekte yaniSen benden ne istiyorsun
Konuyu okumuştum ama yorum yapmadım.
Bence sen çocuktan bunalmışsın,önce rahat hayatını arıyorsun ve eşine sarıyorsun
Yutup vakti şu anBen de tuvalette çocuk sussun diye dans ettim.
Özelden hipnoz yapıyorum konuda gıkları çıkmıyorÇözüm kekte yanitamam bende yarışmalara katılıp , orada atıcam stresimi senin topicte ki kadınlara ne verdiysen hepsi pankek gibiler
İzci sözüYeter ben yaptım sen yapmahdjsjjd dilime hakim olucam sösss , ( izci sözü ) hdhshsh Nevreste banlansın kii uslu durucam
Ailem benden dolayı istemedi hdjdjd şimdi yalan söyleyememKıaaz öncelikle cidden üzüldüm,umarım hakkınızda hayırlısı olur.iki taraf içinde.
Ama şey yazmışsın ya gecelere kadar çalışıyo diye. Ne iş yapıyo eşin bilmiyorum ama adam yoruluyo olamaz mı gerçekten? Hiç mi ilgi,sevgi göstermiyo bebeğe?
Bi de ailen neden istemedi başta evlenmeni?
Evdeki uyumayan tek kale bebem kaldı. Abiyle babos uyudu bile. Bu da uyusun da güzel bir film açayım keyfim yerine gelsinYutup vakti şu anyatmadan evvel biraz danzz !
Nevreste sana kalıbıyla yuttursa işe yaramaz, hem Nevreste naif kadın, sana eli odun tutan bir ben lazımÇözüm kekte yanitamam bende yarışmalara katılıp , orada atıcam stresimi senin topicte ki kadınlara ne verdiysen hepsi pankek gibiler
Sencee neden izci sözüü. İzci değilim çünkü muneciğim hdhshdhhshshsİzci sözüBunu diyen sen olunca hiiiiç inanasım gelmedi, söz derken bile ayağının teki havadadır
Kanka ben o evde yatarken bas bas bağırarak şarkı söylüyorumEvdeki uyumayan tek kale bebem kaldı. Abiyle babos uyudu bile. Bu da uyusun da güzel bir film açayım keyfim yerine gelsinadam tüm gün çok işim var diye gezdi kanepede sızdı kaldı. İşin kötüsü hep ben yorgunken sızıp kaliyor, az uyanık kalsan da ben sizsam olmaz mı yani
Ya benim haddim değil tabiki yanlış anlama ben sadece kendi düşüncemi söylüyorum. Bebeğe bakan biri var sonuçta dimi o gelen abla bakıyordur,o zaman bebek bakımıyla ilgilenmesinden ziyade bebekle vakit geçirip geçirmemesine,oynayıp oynamamasına mı odaklansan acaba? Bebekle hiç oyun oynamıyosa,vakit geçirmiyosa ama diyecek bi şeyim yok. Çocukla vakit geçirmeden nasıl bağ kuracaklar,tanıyacaklar birbirlerini?Ailem benden dolayı istemedi hdjdjd şimdi yalan söyleyememadamda sana uygun değil dediler. Babam başkasına verecekti bence hdhdjd keşkemmm zjdjjd neyse.
Yoruluyordur elbette ona inanıyorum zaten. Bebekle şu 1 aydır hiç ilgilenmedi desem yeridir. Eve abla geliyor resmen ona güveniyor.
Konu açtıysam herkesin haddi yazmakYa benim haddim değil tabiki yanlış anlama ben sadece kendi düşüncemi söylüyorum. Bebeğe bakan biri var sonuçta dimi o gelen abla bakıyordur,o zaman bebek bakımıyla ilgilenmesinden ziyade bebekle vakit geçirip geçirmemesine,oynayıp oynamamasına mı odaklansan acaba? Bebekle hiç oyun oynamıyosa,vakit geçirmiyosa ama diyecek bi şeyim yok. Çocukla vakit geçirmeden nasıl bağ kuracaklar,tanıyacaklar birbirlerini?
AhahhaKanka ben o evde yatarken bas bas bağırarak şarkı söylüyorumama öyle bi tatlış öküz kii asla banamısın demiyor
İşte ben bunu anlayışla karşılayamıyorum. O zaman sana diyecekti ben ilgilenemiyorum 2. Bebeğe bakamam diye. Saatlerdir saçımı çekiyor. Bu ara çok asi ve ben yine çıldırıyorumAhahhagaribim dün 6'da uyumuş. Sabah 9'da uyanmış. Ben kaçta uyandım hatırlamıyorum. Kahvaltı hazırladım çay demledim vs baktım adam uyuyor kalkmadı. Çay demlikte kaldı öylece çocuğu okula götürdüm, kızlarla takıldım geldim adam toplantıdan toplantıya giriyor. Yemeği yaptım hop okuldan almaya gittim. Bebeğin aradaki cızırtılarini saymıyorum. Geldik yemek vs. Adam yine sızdı bugün evden çalışıyor diye ümitliydim hâle bak
Zaman zaman insanların hayatında yoğun dönemler olabilir ve hepsi sizin için benim eşim gece 10,5 da geliyor çocuklar uyumuş oluyor bende çalışıyorum şu an doğum izninde olduğum İçin evdeyim bizde sıkıntı yaşıyoruz ama yapacağım bi şey yok işim böyle diyor kaldı ki pek fazla kazanç da yok memur maaşı kadarBebeğim 1 yaşında. Ben ilk dönem zor bir psikoloji atlattım bebekle çok ilgilendi. Hatta yanıma yardımcı tuttu. Ama şu son bir kaç aydır sürekli işi bahane ediyor. Tabi ki arkadaşlarıyla yesin, içsin gezsin. Ama evde de bir kadısı ve bebeği olduğunu bilmek zorunda. Haftada 1 çıkıyorduk kahvaltıya, yemeğe vs. Artık onu da yapamıyoruz. Saat 13-00 da gidip 03:00 gibi geliyor. Kasa eşimde çünkü ve tek bir yeri de yok.
Yani her marketin mobil uygulaması var ee para da var adam yardımcı da tutmuş bebek için bunların karşılığı adamın yoğun çalışması demek işte hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor maalesefTamam sonuçta size ev almak için çalışıyor
O evde yanlız yaşamayacak ki
Ne yapıyorsa seni ve çocuğunu rahat ettirmek için yapıyor.
Bezi de sen alıver ne olacak
Normal market alışverişi yaparken bez de alırsın yani o anlamıyorsa bunlar basit şeyler cidden
İkinci bebeği yaptığımızda bu kadar yoğun çalışmıyordu ani gelişmeler sonucu böyle olduİşte ben bunu anlayışla karşılayamıyorum. O zaman sana diyecekti ben ilgilenemiyorum 2. Bebeğe bakamam diye. Saatlerdir saçımı çekiyor. Bu ara çok asi ve ben yine çıldırıyorum
Bu doğalgaz ödememe meselesiiyi değil yanlız açma kapatma parası alıyorlarİkinci bebeği yaptığımızda bu kadar yoğun çalışmıyordu ani gelişmeler sonucu böyle oldueşim aslında iskolik değil ve çalışmayı sevmez. Akarken dolduralım derdinde sadece. Sayesinde ekonomik olarak çok rahatladık her şeyin bir bedeli var işte. Hani çocuklarla kendince ilgilenmeye çalışır. Beni hiçbir konuda sıkıştırmaz, damarıma basmaz, bana zorluk çıkarmaz. Bir sorun varsa çözmeye çalışır. Ama tek sıkıntısı doğalgaz faturasını zamanında ödememesi bak yine bir fatura bekliyor ve ödemedi. Ben de inadım inat ödemiyorum dur bakalım yine kesecekler herhalde
Keyfi bilir unutmasın ben çok uyardımBu doğalgaz ödememe meselesiiyi değil yanlız açma kapatma parası alıyorlar