Sadece para vererek yapılan babalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen benden ne istiyorsun
Konuyu okumuştum ama yorum yapmadım.
Bence sen çocuktan bunalmışsın,önce rahat hayatını arıyorsun ve eşine sarıyorsun
Çözüm kekte yani tamam bende yarışmalara katılıp , orada atıcam stresimi senin topicte ki kadınlara ne verdiysen hepsi pankek gibiler

Ailem benden dolayı istemedi hdjdjd şimdi yalan söyleyemem adamda sana uygun değil dediler. Babam başkasına verecekti bence hdhdjd keşkemmm zjdjjd neyse.
Yoruluyordur elbette ona inanıyorum zaten. Bebekle şu 1 aydır hiç ilgilenmedi desem yeridir. Eve abla geliyor resmen ona güveniyor.

Yutup vakti şu an yatmadan evvel biraz danzz !
Evdeki uyumayan tek kale bebem kaldı. Abiyle babos uyudu bile. Bu da uyusun da güzel bir film açayım keyfim yerine gelsin adam tüm gün çok işim var diye gezdi kanepede sızdı kaldı. İşin kötüsü hep ben yorgunken sızıp kaliyor, az uyanık kalsan da ben sizsam olmaz mı yani

Kanka ben o evde yatarken bas bas bağırarak şarkı söylüyorum ama öyle bi tatlış öküz kii asla banamısın demiyor

Ya benim haddim değil tabiki yanlış anlama ben sadece kendi düşüncemi söylüyorum. Bebeğe bakan biri var sonuçta dimi o gelen abla bakıyordur,o zaman bebek bakımıyla ilgilenmesinden ziyade bebekle vakit geçirip geçirmemesine,oynayıp oynamamasına mı odaklansan acaba? Bebekle hiç oyun oynamıyosa,vakit geçirmiyosa ama diyecek bi şeyim yok. Çocukla vakit geçirmeden nasıl bağ kuracaklar,tanıyacaklar birbirlerini?

Konu açtıysam herkesin haddi yazmak
Abla haftada 1 gün geliyor maalesef. Diğer günleri dolu. Tamamen gelmesini istiyorum ama her gün gelmek istemiyor. Haftada 3 gün çalışırım diyor. Belki öyle denedim bilmiyorum. Abla annem gibi desem yalan olmaz. Çok düşünceli ve benim kızı çok çok seviyor. O da evde onun peşinde geziyor zaten .
İşte şimdi onu halletmeye çalışıyoruz. Biraz daha iyi diyebilirim.

Kanka ben o evde yatarken bas bas bağırarak şarkı söylüyorum ama öyle bi tatlış öküz kii asla banamısın demiyor
Ahahha garibim dün 6'da uyumuş. Sabah 9'da uyanmış. Ben kaçta uyandım hatırlamıyorum. Kahvaltı hazırladım çay demledim vs baktım adam uyuyor kalkmadı. Çay demlikte kaldı öylece çocuğu okula götürdüm, kızlarla takıldım geldim adam toplantıdan toplantıya giriyor. Yemeği yaptım hop okuldan almaya gittim. Bebeğin aradaki cızırtılarini saymıyorum. Geldik yemek vs. Adam yine sızdı bugün evden çalışıyor diye ümitliydim hâle bak

İşte ben bunu anlayışla karşılayamıyorum. O zaman sana diyecekti ben ilgilenemiyorum 2. Bebeğe bakamam diye. Saatlerdir saçımı çekiyor. Bu ara çok asi ve ben yine çıldırıyorum

Zaman zaman insanların hayatında yoğun dönemler olabilir ve hepsi sizin için benim eşim gece 10,5 da geliyor çocuklar uyumuş oluyor bende çalışıyorum şu an doğum izninde olduğum İçin evdeyim bizde sıkıntı yaşıyoruz ama yapacağım bi şey yok işim böyle diyor kaldı ki pek fazla kazanç da yok memur maaşı kadar

biraz benim evliliğimi andırıyor, zira eşim de şahane babalık yaptığını düşünse de aslında sanki komşu çocuğuyla oynar gibi 10 15 dk çocukla oynuyor hepsi o. tüm yük benim üstümde. ama ona göre çocuk artık kreşe gittiği için ve gitmediği günlerde kayınvalidem h.içi gelip baktığı için bende yük mük yok. halbuki çalışıyorum, onun kazandığı kadar olmasa da para kazanıyorum. işi yoğun, mesai kavramı yok. bazı günler ofise gidiyor bazen evden çalışıyor, abidik gubidik saatlerde toplantıları oluyor. çalışmadığı saatlerde de kanepede uzanmak en büyük hobisi. evden çıkmadan ekmeğini ver suyunu ver yıllarca yaşayabilir. ev işlerine yardımcı olmadığını söylememe gerek yok herhalde. bir paylaşmımız kalmadı, bugün beni okuldan aldı mesela kayınvalidem evde çocuğa bakıyor. gel dedim balıkçıya gidelim akşam yemeği yiyelm ne zamandır balık yemedik başbaşa da bir yere gitmedik. istemedi. üşendi, eve gidip dinlenecekmiş vs vs... adam artık ruhumu sıkıyor. seninkinden farklı olarak ben bu adamı hayatta evlilik terapisine götürmeye filan ikna edemem çünkü böyle şeylere inanmıyor komik buluyor. dahası bir problem görmüyormuş. ben mızırdanıyorum sadece ona göre. her evlilik aşağı yukarı böyleymiş ne bekliyormuşum vs vs....ayh yazarken baygınlık geldi. normalde de ruhuma baygınlık getiriyor zaten.

Yani her marketin mobil uygulaması var ee para da var adam yardımcı da tutmuş bebek için bunların karşılığı adamın yoğun çalışması demek işte hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor maalesef

İşte ben bunu anlayışla karşılayamıyorum. O zaman sana diyecekti ben ilgilenemiyorum 2. Bebeğe bakamam diye. Saatlerdir saçımı çekiyor. Bu ara çok asi ve ben yine çıldırıyorum
İkinci bebeği yaptığımızda bu kadar yoğun çalışmıyordu ani gelişmeler sonucu böyle oldu eşim aslında iskolik değil ve çalışmayı sevmez. Akarken dolduralım derdinde sadece. Sayesinde ekonomik olarak çok rahatladık her şeyin bir bedeli var işte. Hani çocuklarla kendince ilgilenmeye çalışır. Beni hiçbir konuda sıkıştırmaz, damarıma basmaz, bana zorluk çıkarmaz. Bir sorun varsa çözmeye çalışır. Ama tek sıkıntısı doğalgaz faturasını zamanında ödememesi bak yine bir fatura bekliyor ve ödemedi. Ben de inadım inat ödemiyorum dur bakalım yine kesecekler herhalde

Bu doğalgaz ödememe meselesiiyi değil yanlız açma kapatma parası alıyorlar

Bu doğalgaz ödememe meselesiiyi değil yanlız açma kapatma parası alıyorlar
Keyfi bilir unutmasın ben çok uyardım şimdi ben de öderim de benim karttan ödeme parası alıyorlar bir de benim kartı çok kullanmıyoruz. Tüm ödemeler tek hesaptan oluyor. Her şey otomatik ödemede bir bunu ayarlamiyor yapsın

bubendegilim sizi su an o kadar iyi anliyorumki ve bende 3 tane en küçüğü dış cikartiyo sabahtan beri kucagimda ismirmayi ve saç yolmayi gozlugume saldırmayı çok seviyo ve bakalım bilin ne eksik hayatımda demem o ki en iyisi psikoloğa gitmek kendiniz için yapın bunu dünya yansa aman modundayim su ara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…