A Aystkaramelmahkiyato Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2023 3.382 20.970 24 Ağustos 2024 Konu Sahibi Aystkaramelmahkiyato #1 Şuan siyah boyalı olan saçlarıma 20lik oksidan sürsem, bu saç sizce turuncu mu olur yoksa bir ton açılıp kahverengi olur mu? Deneyen var mı?
Şuan siyah boyalı olan saçlarıma 20lik oksidan sürsem, bu saç sizce turuncu mu olur yoksa bir ton açılıp kahverengi olur mu? Deneyen var mı?
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 994 563 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi Aystkaramelmahkiyato #2 Aystkaramelmahkiyato .!.: Şuan siyah boyalı olan saçlarıma 20lik oksidan sürsem, bu saç sizce turuncu mu olur yoksa bir ton açılıp kahverengi olur mu? Deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... ben mi beceremedim bilmiyorum ama bende hiçbir işe yaramamıştı bir de saçımı kazık gibi yaptı
Aystkaramelmahkiyato .!.: Şuan siyah boyalı olan saçlarıma 20lik oksidan sürsem, bu saç sizce turuncu mu olur yoksa bir ton açılıp kahverengi olur mu? Deneyen var mı? Genişletmek için tıkla... ben mi beceremedim bilmiyorum ama bende hiçbir işe yaramamıştı bir de saçımı kazık gibi yaptı